Θεατές σε ποσοστό 25-30% της χωρητικότητας των γηπέδων θα επιτρέπονται στο Παγκόσμιο της Αιγύπτου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θεατές σε ποσοστό 25-30% της χωρητικότητας των γηπέδων θα επιτρέπονται στο Παγκόσμιο της Αιγύπτου



Ιδιαίτερο, λόγω κορονοϊού, θα είναι το προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών, στην Αίγυπτο (13-31 Ιανουαρίου 2021).
Ο Πρόεδρος της Ιατρικής Επιτροπής της διοργάνωσης, Δρ Χαζέμ Καμίς, τόνισε: «Βασικός μας στόχος είναι να αποφύγουμε την μετάδοση του ιού. Έπειτα από συσκέψεις με ειδικούς, αποφασίστηκε να γίνουν τεστ σε όλους τους συμμετέχοντες 48 ώρες πριν την άφιξή τους στην χώρα. Παράλληλα, θα πρέπει να ακολουθούν όλα τα μέτρα από την στιγμή που θα φτάσουν στην Αίγυπτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό πριν την αναχώρησή τους.
Κάθε 72 ώρες οι παίκτες, οι διαιτητές, οι προπονητές και όλα τα υπόλοιπα εμπλεκόμενα μέλη του αγώνα, θα υποβάλλονται σε τεστ. Σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος, οι ομάδες θα φιλοξενηθούν σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία. Όλοι οι παρευρισκόμενοι σε μία αναμέτρηση, με εξαίρεση όσους αγωνίζονται, υποχρεούνται να φοράνε μάσκα».
Σημειώνεται πως η κλήρωση για τους ομίλους της διοργάνωσης έχει προγραμματιστεί για τις 5 Σεπτεμβρίου σε χώρο στις πυραμίδες της Γκίζας και επιτρέπεται να παρευρεθούν μόνο 200 άτομα, ενώ θα ακολουθηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Επιπλέον, έγινε γνωστό πως τα γήπεδα θα φιλοξενούν θεατές σε ποσοστό 25-30% της χωρητικότητάς τους και θα τηρείται δύο μέτρα απόσταση μεταξύ τους.

No comments