Επιβράβευση για την 16χρονη Στέλλα, που είναι 10 χρόνια στα σπλάχνα του ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιβράβευση για την 16χρονη Στέλλα, που είναι 10 χρόνια στα σπλάχνα του ΠΑΟΚ


 Το greekhandball.com είχε αναφερθεί, από την πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, στην παρουσία της γεννημένης το 2004 Στέλλας Μαυροσαββίδου, που μετέχει στις προπονήσεις και εντάσσεται στο ρόστερ του Πρωταθλητή, προερχόμενη από την Ακαδημία του συλλόγου και πλέον ήλθε η επίσημη αναφορά του Δικεφάλου του Βορρά στην 16χρονη αθλήτρια.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ είναι προσεκτική βεβαίως και δεν γίνεται, στο περιεχόμενο της, αναφορά στην προώθηση της Στέλλας, αλλά, επελέγη η λογική της αναφοράς σε συνέχιση παρουσίας της αθλήτριας στο τμήμα για τη σεζόν 2020-21, προφανώς, υπό την έννοια, ότι ανήκει σε ένα ενιαίο και αναπόσπαστο σχήμα ( Ακαδημία-Πρώτη ομάδα ).

Η Μαυροσαββίδου ανήκει στον ΠΑΟΚ από ηλικία 6 ετών, είναι αριστερόχειρας και αγωνίζεται ως δεξιά εξτρέμ ενώ οι δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, acpaok.gr, έχουν ως εξής :

«Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος, μετά από 10 χρόνια στις ακαδημίες της ομάδας, θα έχω την ευκαιρία να συνεχίσω στο γυναικείο τμήμα του ΠΑΟΚ. Είναι ξεχωριστή η εμπειρία να παίζεις δίπλα σε πολύ καλές και έμπειρες αθλήτριες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, κ. Δημήτρη Πελεκίδη, για την ευκαιρία που μου δίνουν να μπω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ».

No comments