Επιστρέφει στη Δράμα η SCM Κραϊόβα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστρέφει στη Δράμα η SCM Κραϊόβα


Επισκέψεις περιμένουν στη Bianco Monte Δράμα 1986, αφού την Πέμπτη θα αφιχθεί η αποστολή της Κυπελλούχου Ευρώπης του 2018, SCM Κραϊόβα. Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον σύλλογο της Δράμας που διανύει την τέταρτη χρονιά, η ρουμανική ομάδα θα πραγματοποιήσει επί ελληνικού εδάφους το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της για τη σεζόν 2020-21.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Bianco Monte Δράμα 1986…
«Η 25μελής αποστολή όπως προβλέπεται, έχει κάνει όλη το μοριακό covid test και έχει καλύψει όλες τις υποχρεώσεις της που ζητά για την πανδημία η ελληνική κυβέρνηση. Η ρουμανική ομάδα θα παραμείνει στην Δράμα για 10 μέρες. Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις καθημερινά, ένα φιλικό με την ανδρική ομάδα της Δράμας 1986, ξενάγηση στην πόλη, ενώ μια μέρα πριν την επιστροφή τα μέλη της αποστολής θα απολαύσουν το μπάνιο τους στη φημισμένη παραλία των αμμολόφων στην Ν. Πέραμο Καβάλας.
Οι προπονητές των δύο συλλόγων θα έχουν το καθιερωμένο επιμορφωτικό meeting στο Ξενοδοχείο Villa Τasco όπου θα καταλύσει η Ρουμάνικη αποστολή. Ο προπονητής της SCM Κραϊόβα, Μπόγκνταν Μπουρτσέα και ο προπονητής της Δράμας 1986, Σάκης Βαλαβάνης, θα παρουσιάσουν τους σχεδιασμούς τους ιδιαίτερα σε θέματα προετοιμασίας οι οποίοι θα συζητηθούν από τα προπονητικά team των δύο συλλόγων. Να σημειωθεί ότι ο κ. Μπόγκνταν Μπουρτσέα από φέτος είναι προπονητής και της Εθνικής ομάδας της Ρουμανίας που είναι μια μεγάλη παγκόσμια δύναμη.
Την ομάδα θα υποδεχθούν εκτός από τα στελέχη του συλλόγου, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος και η αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Αναστασία Τόλιου. Η συνεργασία των συλλόγων συνεχίζεται με την άφιξη αναπτυξιακών τμημάτων από
την Ρουμανία στην Δράμα για φιλικά στις 23-30 Αυγούστου, ενώ εκείνο το διάστημα οι Δραμινοί σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν τουρνουά ανάπτυξης για τις ομάδες που θέλουν να παίξουν φιλικά με την SCM Κραϊόβα.
Η Δραμινή ομάδα πιστή για μια ακόμη χρονιά στην προσπάθειά της για να χαρακτηρίσει την Δράμα κέντρο προετοιμασίας ομάδων, στηρίζοντας έτσι τον αθλητικό τουρισμό της πόλης, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν θα μεταβούν στην Κραϊόβα από 02-06/01/2021 για φιλικούς αγώνες με τρία τμήματα. Τεχνικά στελέχη των δύο ομάδων με επικεφαλής τον κ. Θόδωρο Τογανίδη και τον κ. Μπόγκνταν Μπουρτσέα θα βρεθούν σε σύσκεψη για να σχεδιάσουν από κοινού τα επόμενα βήματα της συνεργασίας που μετρά ήδη τέσσερα χρόνια. Επικεφαλής της οργανωτικής υποστήριξης της SCM Κραϊόβα στην Δράμα είναι ο γενικός γραμματέας του συλλόγου, Κώστας Παγωνίδης και ο γενικός αρχηγός Νίκος Μεσσίνης, ενώ
τρία στελέχη του Δραμινού συλλόγου θα υποστηρίξουν την ρουμάνικη ομάδα».

No comments