«Αυτό ήταν» για τον Διονύση Γεωργιάδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Αυτό ήταν» για τον Διονύση Γεωργιάδη


Την ανάγκη να απευθυνθεί σε όλους όσοι τον συντρόφεψαν στα χρόνια της σπουδαίας καριέρας του αισθάνθηκε ο Διονύσης Γεωργιάδης, για τον οποίο η περασμένη «προβληματική» σεζόν έμελλε να είναι η τελευταία ως αθλητή. Γράφοντας από καρδιάς, ο –προερχόμενος από τον Φαίακα Κέρκυρας– πρώην αρχηγός της ΑΕΚ και αγαπημένος της κιτρινόμαυρης εξέδρας επισημοποίησε και διαδικτυακά το «αντίο» του.

«Αυτό ήταν λοιπόν! Μετά από 23 χρόνια ενασχόλησής μου με το χάντμπολ ως αθλητής, έφτασε η στιγμή να ‘’κρεμάσω’’ τα παπούτσια μου. Ολοκληρώνοντας την πορεία αυτή θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε κάποιους ανθρώπους που ήμασταν μαζί τα χρόνια αυτά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναθλητές και προπονητές που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήθελα, όμως να πω δημόσια, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους που με βοήθησαν πολύ στην αθλητική πορεία μου. Αρχικά, στην κυρία Λυδία Χειμαριού και τον κύριο Δημήτρη Βαρζακάκο που με έβαλαν στο χώρο του handball, επιλέγοντάς με από τα τουρνουά δημοτικών σχολείων της Κέρκυρας. Εν συνεχεία στον κύριο Νίκο Πέρρο που μου έμαθε τα μυστικά του αθλήματος και με ανέδειξε ως αθλητή. Στον κύριο Γιάννη Αρβανίτη και στον κύριο Στέλιο Αλεπουδέα για τη βοήθεια αλλά και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου τα χρόνια που συνυπήρξαμε στην ΑΕΚ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Σταμάτη Παπασταμάτη για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν τιμή μου που μου εμπιστεύτηκε η ΑΕΚ το περιβραχιόνιο του πρώτου αρχηγού μετά την αποχώρηση του Χριστόφορου Μπακαούκα από την ομάδα. Όπως, επίσης, ήταν τιμή μου, που αποτέλεσα μέρος του σταθερού πυρήνα των παικτών (μαζί με τους Καφφάτο-Μπακαούκα- Παπαδόπουλο-Τσαούση-Ασαρίδη) που καταφέραμε να κατακτήσουμε τους πρώτους τίτλους της ομάδας, αλλά και να ‘’μεγαλώσουμε’’ το τμήμα του handball της ΑΕΚ τις χρονιές 2010 έως 2014. Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, τόσο στους γονείς μου όσο και στη σύζυγο μου, που στάθηκαν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια της αθλητικής μου καριέρας. Εις το επανιδείν, Γεωργιάδης Διονύσης».

No comments