Τα γυναικεία τμήματα των υποδομών του Άρη Νίκαιας ανέλαβε ο Νίκος Σκοδριάνος - Η δήλωσή του στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα γυναικεία τμήματα των υποδομών του Άρη Νίκαιας ανέλαβε ο Νίκος Σκοδριάνος - Η δήλωσή του στο greekhandball.com



Νέος προπονητής των γυναικείων τμημάτων των Ακαδημιών του Άρη Νίκαιας είναι ο Νίκος Σκοδριάνος. Ο νεαρός προπονητής αποχώρησε από το Καματερό, στην ομάδα του οποίου είχε αναλάβει, την τελευταία σεζόν, την κατεύθυνση των Νεανίδων και των Γυναικών.
Ο Άρης Νίκαιας απέστειλε την ακόλουθη σχετική ανακοίνωση στο greekhandball.com:

«Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ανακοινώνει με μεγάλη ικανοποίηση την συνεργασία του με τον προπονητή
Νίκο Σκοδριάνο, ο οποίος αναλαμβάνει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, τα γυναικεία ηλικιακά τμήματα.
Κοινός στόχος η επαναφορά σε δυναμική των ακαδημιών αντάξια της ιστορίας των γυναικείων τμημάτων του Άρη Νίκαιας.
Ο Νίκος Σκοδριάνος αγωνίστηκε με ΑΣ ΙΩΝΙΚΟ ΝΦ 2000-08, με ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2008-09, με ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΣ 2011-13 και ξανά με ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2014-18, ασχολείται επιτυχώς με την προπονητική στον ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ από το 2014-20, τον οποίο και καθοδήγησε στην Α1.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Ο ίδιος ο Σκοδριάνος, σχολίασε αναφορικά με την πρόσληψή του, στο greekhandball.com: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που γίνομαι μέλος της οικογένειας του Άρη Νίκαιας, μίας από τις πιο ιστορικές ομάδες, όχι μόνο στο αντρικό, αλλά και στο γυναικείο χάντμπολ. Η γυναικεία ομάδα του Άρη Νίκαιας έχει κατακτήσει Πρωταθλήματα Ελλάδας, ενώ παράλληλα αρκετές παίκτριές του έχουν αγωνιστεί στις Εθνικές ομάδες.
Έχοντας ως οδηγό το ένδοξο παρελθόν, στόχος μας είναι να αναγεννήσουμε τις υποδομές του γυναικείου χάντμπολ της Νίκαιας, δουλεύοντας με τις αξιόλογες παίκτριες στα τμήματα Κορασίδων και Νεανίδων και στελεχώνοντας σταδιακά όλα τα αναπτυξιακά τμήματα με αθλήτριες.
Ευχαριστώ πολύ τον κ. Μελετάκο και τον κ. Κουρεντζή, οι οποίοι με εμπιστεύονται, για να υλοποιήσω το όραμά τους για την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι με υπομονή, επιμονή και πολλή δουλειά θα τα καταφέρουμε».

No comments