«Οργανώσαμε κάτι διαφορετικό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Οργανώσαμε κάτι διαφορετικό»


Ολοκληρώθηκε σήμερα το Wolfaki Summer Camp, με τα χαμόγελα των παιδιών να αποτελούν το μεγαλύτερο από τα πολλά κέρδη των εβδομάδων εκπαίδευσης. Η τελευταία κύλησε με εφαρμογή σε αγωνιστικές συνθήκες όσων έμαθαν τα παιδιά τις προηγούμενες. Μάλιστα, η… τελετή λήξης επιφύλασσε και εκπλήξεις, καθώς κληρώθηκαν δύο εμφανίσεις του Αντώνη Δάσκαλου και δύο του Γιάννη Χαντέλη, δύο μπάλες χάντμπολ και με παγούρια. Την αποτίμηση του καμπ μας έκαναν οι προπονητές των ακαδημιών του Διομήδη Άργους:

Αντώνης Δάσκαλος: «Σήμερα ολοκληρώθηκε το πρώτο καμπ προπονήσεων που διοργανώσαμε για το Wolfaki που ήταν ανοιχτό φυσικά και για όλα τα παιδιά. Η εικόνα που έχω μαζί με τον Γιάννη, που στήσαμε όλη αυτή τη δράση μαζί με τη βοήθεια των ανθρώπων της διοίκησης, είναι πέρα για πέρα θετική. Οργανώσαμε κάτι διαφορετικό για τα παιδιά που παρέπεμπε τόσο σε φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση όσο σε ατομική τεχνική και πολύ παιχνίδι φυσικά. Τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν πολύ κι αυτό φάνηκε και από τη συμμετοχή που είχαμε σε καθημερινή βάση. Ήταν ένας στόχος μας, να γίνουν καλύτεροι και ταυτόχρονα να διασκεδάσουν μαζί με τους φίλους τους ιδιαίτερα μετά απ' όλα αυτά που συμβαίνουν και ταλανίζουν την κοινωνία μας. Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω το Δήμο Άργους-Μυκηνών που είναι δίπλα μας σε ό,τι αφορά το ανδρικό τμήμα και τις ακαδημίες, τους διάφορους χορηγούς που είχαμε, τους γονείς και τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, τους εφόρους μας την κυρία Γωγώ και τον κύριο Απόστολο για την πολύτιμη βοήθεια τους που ήταν κάθε μέρα εκεί σε ό,τι χρειαζόμασταν και φυσικά τον Γιάννη Χαντέλη που οργανώσαμε από κοινού όλο το καμπ! 

Γιάννης Χαντέλης: «Το πρώτο καλοκαιρινό καμπ προπονήσεων που διοργανώσαμε κλείνει με πολλές υποσχέσεις για την επόμενη χρονιά. Τα χαρούμενα πρόσωπα από τα παιδιά όλων των ηλικιών που είχαμε στο καμπ, νομίζω ότι ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για εμένα και τον Αντώνη. Θεωρώ πώς πετύχαμε απόλυτα στον στόχο μας για ατομική βελτίωση του κάθε παιδιού με ταυτόχρονη καθημερινή διασκέδαση και επιμόρφωση με παράλληλες δράσεις. Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τον Δήμο Άργους-Μυκηνών, τους χορηγούς μας, τους γονείς, τους εφόρους μας και κυρίως ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνεργάτη μου Αντώνη Δάσκαλο που χωρίς την παρουσία του δεν θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει!

No comments