Χερουβείμ: " Χαρούμενος που συνεχίζω στην οικογένεια του Φαίακα" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χερουβείμ: " Χαρούμενος που συνεχίζω στην οικογένεια του Φαίακα""Φαίακας" και τη νέα σεζόν θα είναι ο Σπύρος Χερουβείμ. Η κερκυραϊκή ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα ίντερ, εξέλιξη για την οποία σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά το greekhandball.com (δείτε εδώ).

Η ανακοίνωση του Φαίακα Κέρκυρας και οι δηλώσεις του Σπύρου Χερουβείμ:

"Καλή συνέχεια μαζί μας στο νησί Σπύρο!!!

Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή Σπύρο Χερουβείμ , ο οποίος θα είναι μέλος του δυναμικού της αντρικής ομάδας και για την αγωνιστική περίοδο 2020/2021!!!

Σπύρος Χερουβείμ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για άλλη μια χρόνια στο νησί και στην οικογένεια του Φαίακα Κέρκυρας. Είναι πολύ θετικό να βλέπεις μια νέα ομάδα στην πρώτη κατηγορία να κάνει τόσο μεγάλη προσπάθεια μετά από όλο αυτό το σοκ που πέρασε ο πλανήτης και η οικονομία, γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του συλλόγου που δεν παρέδωσε όπλα και απέδειξε και πάλι ότι ο Φαίακας Κέρκυρας ήρθε για να μείνει. Τέλος, ανυπομονώ να επιστρέψω στο νησί και στον κόσμο του που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή .Τα λέμε στο γήπεδο...»"

No comments