Δύο ανοιχτά μεταγραφικά... μέτωπα στον ΠΑΟΚ - Αποχωρεί η Βαφειάδου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δύο ανοιχτά μεταγραφικά... μέτωπα στον ΠΑΟΚ - Αποχωρεί η ΒαφειάδουΣτην αναζήτηση δύο αθλητριών, ώστε να εντάξει στο δυναμικό του, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του γυναικείου τμήματος του Δικεφάλου του Βορρά βρίσκονται σε επαφές με ξένες περιφερειακές, όπως επίσης και με ξένες τερματοφύλακες.
Κατά πληροφορίες του greekhandball.com, οι Θεσσαλονικείς ήρθαν σε επικοινωνία με Μαυροβούνια παίκτρια, ονόματι Ταμάρα Γιοβίσεβιτς, για την θέση της περιφερειακής. Ωστόσο, αν και ακόμη το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών είναι «ανοιχτό», οι πιθανότητες απόκτησής της δεν δείχνουν να είναι αυξημένες. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύτηκε με Σέρβα γκολκίπερ, όμως πιθανότατα δεν θα είναι αυτή η... εκλεκτή του για την συγκεκριμένη θέση.
Παράλληλα, η ομάδα βρίσκεται κοντά, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, στην επισημοποίηση της παραμονής των αθλητριών, Μαρία Νίκολιτς, Εμμανουέλας Τσικνάκη. Από την άλλη, η Κατερίνα Βαφειάδου, σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας μας, δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, καθώς θα μετακινηθεί, για προσωπικούς λόγους, στη Γερμανία. 

No comments