Ιδιαίτερα αυξημένες οι πιθανότητες αποχώρησης της Ανδρίτσου από τον Άρη Νίκαιας - Όλα ρευστά για το μέλλον της - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ιδιαίτερα αυξημένες οι πιθανότητες αποχώρησης της Ανδρίτσου από τον Άρη Νίκαιας - Όλα ρευστά για το μέλλον τηςΑκαθόριστο είναι, προς το παρόν, το ζήτημα της παραμονής ή μη της Ολίνας Ανδρίτσου στον Άρη Νίκαιας, με την φανέλα του οποίου έπαιζε στη διάρκεια της τελευταίας σεζόν, αν και οι πιθανότητες αποχώρησής της είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Η 23χρονη διεθνής πλέι μέικερ έχει ήδη συζητήσει σχετικά με το μέλλον της με υπεύθυνους της ομάδας της Νίκαιας, όμως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι.
Η ίδια, που αναμφισβήτητα είναι μια από τις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες, έχει έρθει σε επαφή με άλλες ομάδες εντός και εκτός Αθηνών (σ.σ. ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών). Προτεραιότητά της, ωστόσο, αποτελεί η παραμονή της στην πρωτεύουσα, λόγω των σπουδών της. Παρ' όλα αυτά, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να μετακινηθεί σε ομάδα εκτός Αττικής, εφόσον θα μπορούσε να εξασφαλιστεί πως το γεγονός αυτό δεν θα την καθυστερούσε στις σπουδές της.

No comments