Ο Κουμαραδέλης βοηθός προπονητή στον Φαίακα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Κουμαραδέλης βοηθός προπονητή στον Φαίακα




Ο Μάνος Κουμαραδέλης θα είναι ο βοηθός του Νίκου Ριγανά, στον πάγκο του Φαίακα Κέρκυρας, για την αγωνιστική περίοδο 2020/21. Στις δηλώσεις που παραχώρησε, ο ίδιος επεσήμανε ότι στο τέλος της αποκατάστασής του (σ.σ. υπέστη ρήξη χιαστών τον περασμένο Φεβρουάριο) θα πάρει την απόφασή του, αναφορικά με τον αν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Φαίακα, από αυτό το πόστο. Σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, υπάρχει το ενδεχόμενο ο παίκτης να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

"Καλή συνέχεια μαζί μας στο νησί Μάνο!!!

Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με το Μάνο Κουμαραδέλη, ο οποίος θα αποτελεί για τη σαιζόν 2020/2021 τον βοηθό Προπονητή της αντρικής του ομάδας!!!

Μάνος Κουμαραδελης: "Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για εμένα μια νέα πρόκληση, αυτή της Προπονητικής. Ίσως είναι προσωρινό ίσως όχι, την απόφαση θα την πάρω τον Ιανουάριο που θα έχω ολοκληρώσει την αποκατάσταση μου. Σίγουρα θα προσπαθήσω να βοηθήσω στα μέγιστα την ομάδα από μια θέση που κατά τη γνώμη μου είναι αν όχι αναγκαία, σίγουρα πάρα πολύ σημαντική."

No comments