Νίκολιτς: "Η νέα σεζόν ίσως να είναι η τελευταία μου στους αγωνιστικούς χώρους" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκολιτς: "Η νέα σεζόν ίσως να είναι η τελευταία μου στους αγωνιστικούς χώρους"




Για όλους και για όλα μίλησε στην ιστοσελίδα της Β. Μακεδονίας, 24rakomet.mk,η Μαρίγια Νίκολιτς. Η αρχηγός του ΠΑΟΚ ανέφερε ότι η ερχόμενη σεζόν ίσως είναι και η τελευταία της στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς σκέφτεται το ενδεχόμενο της απόσυρσης. Ακολουθούν αποσπάσματα των δηλώσεών της.

Για την απόφασή της να "κρεμάσει τα παπούτσια της" , μετά το τέλος της ερχόμενης σεζόν είπε:

"Σκέφτομαι ότι η νέα σεζόν ίσως να είναι και η τελευταία μου στο χάντμπολ. Αποφάσισα να μείνω στον ΠΑΟΚ γιατί νιώθω πολύ καλά. Προς το παρόν, αυτή είναι η σκέψη μου, γιατί έχω άλλες προτεραιότητες στη ζωή. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η τελική μου απόφαση. "

Για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον "Δικέφαλο του Βορρά" αλλά και την ενίσχυση της ομάδας τόνισε:

"Έχω υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Αυτή θα  είναι η τέταρτη διαδοχική σεζόν στην ομάδα.Ο κορωνοϊός  ανέτρεψε τα σχέδιά μας. Ωστόσο, είμαι ικανοποιημένη γιατί παρά όλα τα οικονομικά προβλήματα και τη μείωση των μισθών που είναι αποτέλεσμα της πανδημίας, παραμένω στην ομάδα. Τη νέα περίοδο, στόχος μας είναι να κερδίσουμε το νταμπλ.Ο μεγαλύτερος αντίπαλος  θα είναι πιθανώς η Βέροια, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να παίξουμε και στην Ευρώπη, αλλά εξαρτάται από την κατάσταση και πώς θα εξελιχθεί η πανδημία.  Ξέρω ποιες θα είναι οι συμπαίκτριές μου τη νέα σεζόν, καθώς ο «κορμός» θα μείνει ίδιος. Θα υπάρξει  ενίσχυση με αθλήτριες  από τη Σερβία, καθώς και της  Βόρειας Μακεδονίας".

Τέλος για τις διαφορές των Πρωταθλημάτων της Ελλάδας και της Β. Μακεδονίας ανέφερε:

"Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση στο χάντμπολ της Β. Μακεδονίας, νομίζω ότι το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι ένα έως δύο επίπεδα μπροστά από δικό μας. Στη χώρα μας γνωρίζουμε εκ των προτέρων ποιος μπορεί να νικήσει ποιον.  Πολλά γίνονται για να προχωρήσουμε, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τι σημαίνει επαγγελματισμός. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε ξένους προπονητές που θα μας δείξουν πώς πρέπει να λειτουργούν τα πράγματα. Προς το παρόν, μόνο προπονητές από την Ελλάδα οδηγούν τις γυναικείες ομάδες στη χώρα. Η νέα Ιωνία  είχε έναν Σέρβο προπονητή(σ.σ. Ζιβούλοβιτς)  και υπήρξε μια άμεση διαφορά. Ο προπονητής που ηγείται τώρα της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ ήταν προηγουμένως μαζί μας στον ΠΑΟΚ (σ.σ. Δημητρούλιας) . Όταν ήρθε στο κλαμπ, υπήρξε επίσης σημαντική διαφορά."

No comments