Ο κορμός του Δούκα πριν τις τελευταίες «πινελιές» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο κορμός του Δούκα πριν τις τελευταίες «πινελιές»


Ανταγωνιστική ομάδα που να παίζει καλό χάντμπολ θέλει να παρουσιάσει τη νέα σεζόν ο Δούκας, ο οποίος ενημέρωσε τους φίλους του ότι τις επόμενες ημέρες (ή και ώρες) θα προστεθούν οι τελευταίες μεταγραφικές «πινελιές».

Στην ανακοίνωση του συλλόγου που ενημερώνει για τον βασικό κορμό της ομάδας, επισημοποιείται και η τοποθέτηση του Κώστα Ντούνη ως νέου αρχηγού:
«Μεθοδικά και με το… βλέμμα στο μέλλον συνεχίζεται το χτίσιμο του ΑΣΕΔ για τη σεζόν 2020-2021. Οι ιθύνοντες του τμήματος χάντμπολ ολοκληρώνουν ουσιαστικά ό,τι ξεκίνησαν από την περσινή σεζόν. Δίνουν… τόπο στα νιάτα, θέλοντας να δημιουργήσουν ένα ανανεωμένο και συνάμα ταλαντούχο σύνολο το οποίο θα σταθεί στο πρωτάθλημα της Handball Premier.
Ο Κώστας Ντούνης είναι ο νέος αρχηγός και θα ηγηθεί αγωνιστικά αυτής της προσπάθειας όμως στο πλευρό του θα έχει παίκτες από την περσινή σεζόν που τον πλαισιώνουν και αποτελούν τον βασικό κορμό. Παναγιώτης Κολλύρης, Χρήστος Μπαλάσκας, Γιάννης Μπεκιάρης, Αντώνης Καρακεχαγιάς, Νικ Ζαρίκος και Δημήτρης Καραδήμας είναι οι αθλητές που παραμένουν στο μπλε στρατόπεδο και τη νέα χρονιά, ενώ σε αυτούς προστίθεται και ο Φώτης Τζανιδάκης ο οποίος έχει ήδη ανανεώσει την παραμονή του στην ομάδα.
Είναι αθλητές που γνωρίζουν πολύ καλά τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία τόσο του Κωστή Μπούνα όσο και του συλλόγου και είναι πανέτοιμοι για να δουλέψουν σκληρά και να βοηθήσουν και τους νέους παίκτες να ενσωματωθούν στην ομάδα και φυσικά όλοι μαζί να αποκτήσουν ομοιογένεια.
Το έργο τους και φέτος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο, η αγωνιστική πρόκληση μεγάλη όμως ο στόχος παραμένει ίδιος. Η ομάδα να μπορέσει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό προφίλ παίζοντας παράλληλα καλό χάντμπολ. Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας έχει ήδη ξεκινήσει και απομένουν κάποιες τελευταίες μεταγραφικές ‘’πινελιές’’ για να ολοκληρωθεί το ρόστερ».

No comments