Επιστροφή Μελετάκου στον Άρη Νίκαιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή Μελετάκου στον Άρη Νίκαιας


Μετά από μία σεζόν στον Δούκα, ο 24χρονος πλέι-μέικερ, Δημήτρης Μελετάκος, επιστρέφει στον Άρη Νίκαιας για να τον βοηθήσει στην προσπάθειά του στο προσεχές πρωτάθλημα της Handball Premier.

«Συνεχίζοντας τον μεταγραφικό σχεδιασμό μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή του Δημήτρη Μελετάκου στην ομάδα μας. Είναι ένας αθλητής που τα τελευταία χρόνια δήλωνε παρών σε όλες τις επιτυχίες της ομάδας μας και για εμάς δεν έπαψε ποτέ να είναι μέλος μας. Δημήτρη δεν σου λέμε καλώς όρισες, αλλά καλή συνέχεια», η ανακοίνωση του συλλόγου.

Από πλευράς του, ο Δημήτρης Μελετάκος δήλωσε: «Είμαι αρκετά χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του Άρη Νίκαιας. Είναι μια χρόνια με πολλές ιδιαιτερότητες λόγω της κατάστασης που επικρατεί παγκοσμίως. Ελπίζω να μην υπάρξουν αλλά απρόοπτα για φέτος και να πραγματοποιηθεί ένα όμορφο πρωτάθλημα. Κίνητρο μου είναι το νέο ξεκίνημα που θέλει να κάνει η ομάδα, όπως επίσης και το νέο γήπεδο που θα είναι έτοιμο μέχρι την αρχή του πρωταθλήματος. Γνωρίζω καλά πως λειτουργεί η ομάδα, καθώς το οικογενειακό κλίμα που έχει όλα αυτά τα χρόνια έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΑΣΕ Δούκα, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές για τη συνεργασία που είχαμε τη σεζόν που μας πέρασε. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τάκη Μελετάκο για την βοήθεια του όλα αυτά τα χρόνια και να του ευχηθώ καλή αρχή στο νέο ξεκίνημα που κάνει στην ομάδα μας».

No comments