Μεσσήνης: «Να κάνουμε μία υπέρβαση για το ελληνικό χάντμπολ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεσσήνης: «Να κάνουμε μία υπέρβαση για το ελληνικό χάντμπολ»



Καθημερινές υπερβάσεις απαιτούνται, ώστε να γίνει πράξη η επιθυμία των μελών της Εθνικής Γυναικών για πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021, τόνισε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Παναγιώτης Μεσσήνης, με αφορμή την σημερινή (08/07) κλήρωση (δείτε εδώ), μιλώντας στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ, για λογαριασμό της ιστοσελίδας της.
Ανέφερε: «Σίγουρα, μετά από όλη αυτή την κατάσταση, λόγω της πανδημίας, όλες οι ομάδες θα έχουν διαφορετικό πρόσωπο και δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε την αγωνιστική τους εικόνα αυτή την στιγμή. Εξ’ ορισμού όλοι οι αντίπαλοι θα ήταν δύσκολοι, αφού βρισκόμασταν στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας.
Από εκεί και πέρα εμείς θέλουμε να κάνουμε μία υπέρβαση για το ελληνικό χάντμπολ και την γυναικεία Εθνική ομάδα. Και επειδή θέλουμε πολύ να φέρουμε μία πρόκριση, θα κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας, για να την διεκδικήσουμε. Για να γίνει, όμως, πράξη αυτή η επιθυμία μας, όλοι θα πρέπει να κάνουμε καθημερινές υπερβάσεις και είμαι σίγουρος ότι οι αθλήτριες, που το θέλουν πολύ, είναι συνειδητοποιημένες και θα δουλέψουν σκληρά, για να είναι έτοιμες στα επίσημα παιχνίδια. Οι αντίπαλοί μας προέρχονται από τρεις διαφορετικές σχολές, αυτής των Βαλκανίων, της Σκανδιναβίας και της Ανατολικής Ευρώπης. Μέχρι να παίξουμε, θα τους μελετήσουμε με προσοχή, για να προετοιμαστούμε κατάλληλα τακτικά, ψυχολογικά και αγωνιστικά».

No comments