Στο τιμόνι του Αλέξανδρου Αξιούπολης συνεχίζει ο Ρήγας Παπαρήγας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο τιμόνι του Αλέξανδρου Αξιούπολης συνεχίζει ο Ρήγας Παπαρήγας



Για τρίτη διαδοχική σεζόν συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία του Αλέξανδρου Αξιούπολης ο Ρήγας Παπαρήγας, όπως ενημέρωσε η ομάδα μέσω ανακοίνωσής της, στο Facebook. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Αλέξανδρου Αξιούπολης:

«Με χαρά σας ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τον προπονητή μας, Παπαρήγα Ρήγα, γι' ακόμα μία χρόνια (2020-2021), την τρίτη συνεχόμενη στο τιμόνι της ομάδος μας. Καθώς αναλύθηκαν ενδελεχώς όλα τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί υπήρξε εν τέλει ταύτιση απόψεων. Έτσι, τέθηκε επί τάπητος άμεσα ο προγραμματισμός της νέας σεζόν με το βλέμμα στο μέλλον του συλλόγου. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με την περαιτέρω στελέχωση του προπονητικού τιμ και την ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. 
Ο Ρήγας μετά την νέα συμφωνία δήλωσε: ''Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη (Κουζέλη) προσωπικά για την εμπιστοσύνη, την στήριξη και την άψογη συνεργασία του μαζί μου, αλλά και όλη την διοίκηση. Υπήρξε συμφωνία, καθώς έγινε φανερή η θέληση των ανθρώπων της διοίκησης να συνεχίσουμε την προσπάθεια, ώστε αυτή η ομάδα να μεγαλώσει κι άλλο παρά τις αντικειμενικά μεγάλες δυσκολίες, που υπάρχουν. Το μπάτζετ μας θα είναι προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής οπότε υπάρχει ανάλογη αναπροσαρμογή και στο πλάνο της νέας σεζόν. Ο στόχος μας, βέβαια, παραμένει ο ίδιος, η συνεχής αγωνιστική εξέλιξη της ομάδας, αλλά και η ταυτόχρονη εξέλιξη του συλλόγου σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα. Ο κόσμος μας να περιμένει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η δική του στήριξη είναι το κλειδί, ειδικά τη νέα χρονιά''».

No comments