Ο Μιχαλάκης νέος προπονητής στη γυναικεία ομάδα του Φαίακα Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Μιχαλάκης νέος προπονητής στη γυναικεία ομάδα του Φαίακα Κέρκυρας



Ο Κωνσταντίνος Μιχαλάκης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας του Φαίακα Κέρκυρας. Η ομάδα, με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε τη συμφωνία με τον μέχρι πρότινος προπονητή των ακαδημιών της, για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η ενημέρωση του Φαίακα:

"Καλή συνέχεια μαζί μας στο σπίτι σου Κώστα!!!

Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του γυναικείου τμήματος από τον μέχρι πέρσι προπονητή των ακαδημιών μας κ .Κωνσταντίνο Μιχαλάκη για την αγωνιστική περίοδο 2020/2021!!!
Κωνσταντίνος Μιχαλάκης: « Ένα νέο ξεκίνημα ,μια καινούρια αρχή σε ένα πρωτόγνωρο για εμένα χώρο αυτό του Γυναικείου, καθώς στο παρελθόν έχω ασχοληθεί μόνο με ανδρικά τμήματα. Αυτό κάνει την πρόκληση ακόμα μεγαλύτερη για εμένα ώστε να παρουσιάσουμε τη φετινή χρόνια μια ΟΜΑΔΑ η οποία θα είναι το πιο ανταγωνιστικό Γυναικείο τμήμα των πολλών τελευταίων ετών.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ και τον Πρόεδρο της ομάδας μας κ. Περούλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου , αλλά πάνω απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο ο οποίος πάντα είναι δίπλα μου ,στα εύκολα και στα δύσκολα, τη σημαία αυτής της ομάδας ,το Μάκη Βάγια ,που με την τεράστια εμπειρία του και την αστείρευτη αγάπη του για την ομάδα θα είναι δίπλα μου την φετινή χρόνια σε αυτό το νέο πλάνο αναγέννησης του Γυναικείου τμήματος .
Εύχομαι τη νέα χρόνια να μπορέσει και πάλι ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο ώστε να θαυμάσει τα κορίτσια μας από κοντά να παίζουν ένα σύγχρονο ,θεαματικό ,σε υψηλές ταχύτητες χάντμπολ , που θα ελκύσει τον κάθε Κερκυραίο/α ...!!!!
Καλή αρχή ,καλή δύναμη σε όλους μας , υγεία πάνω απ’ όλα και μακριά από τραυματισμούς.»"

No comments