Τόμας Μπάουερ στην "Abola" : "Ενθουσιασμένος που θα παίξω στην ΑΕΚ" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τόμας Μπάουερ στην "Abola" : "Ενθουσιασμένος που θα παίξω στην ΑΕΚ"


Συνέντευξη στην πορτογαλική ιστοσελίδα «Αbola» παραχώρησε ο νέος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Τόμας Μπάουερ. Ο 34χρονος Αυστριακός δεν έκρυψε τη χαρά του για την ένταξή του στο δυναμικό της Ένωσης, ενώ αποκάλυψε ότι έλαβε πληθώρα μηνυμάτων από τους φιλάθλους της, οι οποίοι θέλησαν να τον καλωσορίσουν. Χαρακτηριστικά είπε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ, όπως είναι αυτό της ΑΕΚ. Έχω λάβει πολλά μηνύματα καλωσορίσματος από τους φιλάθλους της, αλλά και από φίλους της Πόρτο, οι οποίοι με αποχαιρέτησαν».

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Μπάουερ, μεταξύ άλλων,  δήλωσε ευγνώμων για όσα έζησε στην Πόρτο. Αναλυτικά τόνισε:

«Η Πορτογαλία θα είναι στην καρδιά μου. Ερωτεύτηκα το Πόρτο, την ομάδα. Δεν φεύγω θυμωμένος και κάποια στιγμή θα ήθελα να επιστρέψω. Κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα και παίξαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάθε παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν κάτι το ξεχωριστό. Οι νίκες απέναντι στη Μονπελιέ και στη Μέσκοφ Μπρεστ θα μου μείνουν αξέχαστες».

Πόρτο, Λέμγκο, Άρενταλ, Ιστρ είναι μερικές μόνο από τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί ο  γκολκίπερ, Τόμας Μπάουερ. Επιπλέον μετρά 158 εμφανίσεις με την εθνική Αυστρίας.



No comments