Αρχηγού παρόντος ο Δούκας… - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αρχηγού παρόντος ο Δούκας…


Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του, ο αρχηγός του Δούκα, Κώστας Ντούνης, θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την ερχόμενη σεζόν, αποτελώντας τον «στυλοβάτη της ομάδας στο τερέν», όπως αποκαλεί ο σύλλογος τον 27χρονο δεξιό ίντερ στην ανακοίνωσή του.

«Για εμένα ο Δούκας είναι η οικογένεια μου και το Δαΐς το δεύτερο σπίτι μου. Η αλήθεια είναι ότι λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, η παραμονή μου στην ομάδα δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση. Ένιωθα όμως πραγματικά την υποχρέωση να είμαι παρών σε αυτή τη μεταβατική περίοδο του χαντμπολικού ΑΣΕΔ. Είμαι πολύ χαρούμενος λοιπόν που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και τη νέα σεζόν η οποία αναμένεται πολύ δύσκολη και απαιτητική. Η ομάδα μας θα απαρτίζεται στη συντριπτική πλειοψηφία της από νεαρούς παίκτες που όμως έχουν όλο το ταλέντο ώστε μέσα από τη σκληρή δουλειά να μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια», επισήμανε ο αρχηγός.

Το εγκώμιο του Ντούνη, με λόγια από καρδιάς, «έπλεξε» ο team manager του Δούκα, Γρηγόρης Χατσατουριάν: «Ο Κώστας ανήκει σε μια ξεχωριστή κατηγορία παικτών που έχουν αγωνιστεί στην ανδρική ομάδα του Δούκα. Η παρουσία του τιμά το σύλλογο, τόσο μέσα στα γήπεδα όσο και έξω από αυτά. Εύχομαι να μπορέσει να μεταδώσει τις αξίες του στα νέα παιδιά της ομάδας στα οποία είμαι σίγουρος ότι θα σταθεί δίπλα τους ως αρχηγός. Έχει ιδιαίτερη θέση στη καρδιά μου καθώς είναι και ο μοναδικός πλέον στην ομάδα με τον οποίο έχουμε αγωνιστεί μαζί στα γήπεδα».

No comments