Καρασαββίδης στο greekhandball.com: «Είμαι ενθουσιασμένος - Αποφασισμένοι να παρατάξουμε μια αξιόμαχη ομάδα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καρασαββίδης στο greekhandball.com: «Είμαι ενθουσιασμένος - Αποφασισμένοι να παρατάξουμε μια αξιόμαχη ομάδα»Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Πυλαίας παραχώρησε αποκλειστικά στο greekhandball.com ο Γιώργος Καρασαββίδης. Ο νέος τεχνικός των Θεσσαλονικέων ανέφερε πως εκείνος και η διοίκηση της ομάδας είναι αποφασισμένοι να παρατάξουν ένα αξιόμαχο σύνολο, κατά την διάρκεια της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, τόνισε πως θα βρεθούν λύσεις, για να αντικατασταθούν οι Καλόμοιρος, Ραντούλοβιτς, που αποχώρησαν από το ρόστερ, και δήλωσε, μεταξύ άλλων, ενθουσιασμένος για το νέο εγχείρημα.
Ο κ. Καρασαββίδης σχολίασε στο greekhandball.com: «Κατ' αρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης της Πυλαίας για την εμπιστοσύνη τους προ το πρόσωπό μου. Η απόφαση της μετακίνησης ήταν δύσκολη, αλλά με τον τρόπο προσέγγισής τους την έκαναν πολύ εύκολη. Η αντίδρασή τους σε μία δύσκολη για το σωματείο περίοδο, μετά από την αποχώρηση του Πάνου Γούσιου, ήταν άμεση. Δείχνουν αποφασισμένοι να παρατάξουν μια αξιόμαχη ομάδα και φυσικά και εγώ κινούμαι στο ίδιο μήκος κύματος.
Αγωνιστικά, θα βασιστούμε στην πολύ πετυχημένη δουλειά του Γούσιου, θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τις όποιες... τρύπες δημιουργήθηκαν. Για εμάς, είναι πολύ θετικό να υπάρχουν επιτυχίες στην ομάδα, οι οποίες φέρνουν προτάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Θα προσπαθήσω να ενσωματώσω τις ιδέες μου στην Πυλαία.
Απευθυνόμενος προς τους αθλητές μου, θα ήθελα να δηλώσω πως είμαι ενθουσιασμένος, θα δουλέψουμε πολύ και θα προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε. Θεωρώ, επίσης, σημαντικό να περάσουμε καλά και στο γήπεδο.
Όσον αφορά στο ρόστερ, θα γίνει προσπάθεια να παραμείνει σχεδόν, αν όχι όλο, το εναπομείναν δυναμικό. Θα πρέπει, παράλληλα, να αντικατασταθούν, μολονότι δεν είναι εύκολο, οι Καλόμοιρος, Ραντούλοβιτς, που έχουν ήδη αποχωρήσει, θα βρούμε λύσεις». 

No comments