Το greekhandball.com εύχεται καλή τύχη και καλή δύναμη στα παιδιά, που δίνουν Πανελλαδικές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το greekhandball.com εύχεται καλή τύχη και καλή δύναμη στα παιδιά, που δίνουν Πανελλαδικές



Αύριο (15/06) ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις στα Γενικά Λύκεια. Μαθητές και μαθήτριες απ' όλη την χώρα θα επιχειρήσουν, μέσω μιας δοκιμασίας υψηλής έντασης, πίεσης, φόρτισης, να επιτύχουν τους στόχους τους. Πρόκειται για μία δοκιμασία δύσκολη, που απαιτεί όχι μόνο προετοιμασία σε γνωστικά πεδία, μα κυρίως ανθεκτικότητα, νηφαλιότητα σκέψης και ψυχολογική δύναμη, καθώς, πολλές φορές, ο νέος ή η νέα χρειάζεται να υπερβάλλει τα όριά του/της, ώστε η επιθυμία του/της να γίνει πραγματικότητα.
Θεωρούμε πως η καλύτερη συμβουλή που θα μπορούσαμε να δώσουμε στα παιδιά, μέσα στα οποία είναι αθλητές και αθλήτριες του χάντμπολ, δεν είναι το «μην έχετε άγχος», διότι αυτό δεν είναι δυνατόν. Όμως, η διαχείριση του άγχους σας και το παραγωγικό και όχι καταστροφικό άγχος είναι εκείνα, που θα σας βοηθήσουν, για να αποδώσετε καλύτερα. Μείνετε συγκεντρωμένοι, μην πανικοβληθείτε, μην χάσετε την ψυχραιμία σας ό, τι και αν συμβεί.
Οι Πανελλαδικές είναι μονάχα ένα σημείο στη διαδρομή σας, κρίσιμο μεν, αλλά σημείο. Δεν καθορίζεται η πορεία σας από το αποτέλεσμά τους, είτε θετικό, είτε αρνητικό, για εσάς. Και αυτό καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, ούτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα για τον ίδιο στη συνέχεια.

Οι συντάκτες του greekhandball.com σάς εύχονται καλή τύχη και καλή δύναμη !


Ακολουθούν τα μηνύματα της ΟΧΕ και ομάδων: 


ΟΧΕ

«Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, το Δ.Σ. της ΟΧΕ και ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης θέλουν να ευχηθούν καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές- αθλητές του χάντμπολ, αλλά και σε όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά που ξεκινούν αύριο τις προσπάθειες τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Είμαστε δίπλα στους νέους και τις νέες, που αποτελούν το μέλλον του αθλήματος μας, αλλά και της χώρας μας».

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

«Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις σε όσους-σες συμμετέχουν διεκδικώντας τους στόχους τους.
Οι εξετάσεις είναι μια προσωπική υπόθεση η οικογένεια ΣΤΗΡΙΖΕΙ δεν ΠΙΕΖΕΙ δεν βάζει αυτό που επιθυμεί πάνω από το παιδί.
"Δίνει" εξετάσεις ο νέος -α δεν "Δίνουμε" οι γονείς όσο και αν το λέμε για να δείξουμε την δικαιολογημένη αγωνία μας.
Είναι υποστηρικτικές οι στάσεις που ευνοούν την αυτονόμηση και την ανάληψη της ευθύνης για την ζωή τους, Όταν το παιδί εξυπηρετεί τις δικές μας επιθυμίες είναι σαν να του "κλέβουμε" τις δυνατότητές του. Δίνουμε Αγάπη και όχι άγχος και ανασφάλεια, να ξέρει το παιδί ότι την έχει πριν και μετά τις εξετάσεις.
Προσπαθήστε. για επιτυχία λοιπόν παιδιά στις εξετάσεις και στα όνειρά σας, οι ευχές δεν φέρνουν από μόνες τους αποτέλεσμα αλλά μετράνε πολύ για να σας πούμε ότι γνωρίζουμε, σας νοιώθουμε και είμαστε μαζί σας».

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ

«Δε θυμάμαι τίποτα
Πώς λύνεται αυτό;
Θα πέσουν δύσκολα;
Και αν κολλήσω;
Είναι μερικά από τα ερωτηματικά που βασανίζουν διαχρονικά κάθε υποψήφιο λίγες ώρες πριν τη μεγάλη δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Μην ανησυχείτε δεν έχετε ξεχάσει απολύτως τίποτα! Κάντε νωρίς την τελική σας επανάληψη, κλείστε τα βιβλία και προσπαθήστε να χαλαρώσετε, ακούστε την αγαπημένη σας μουσική, πηγαίνετε μια βόλτα, μιλήστε με τους φίλους σας για οτιδήποτε άλλο εκτός από τις εξετάσεις. Οτιδήποτε θα σας αποφορτίσει όσο είναι δυνατόν.Το άγχος θα υπάρχει και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Εσείς όμως θα του επιβληθείτε, εσείς θα το νικήσετε. Με ηρεμία και πίστη στις γνώσεις και τις δυνάμεις σας θα φέρετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να πετύχετε τους στόχους σας.
Μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε να ανταμειφθούν οι θυσίες και οι κόποι όλων των παιδιών που μόχθησαν αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες στην προετοιμασία τους. Τη Δευτέρα δίνετε την πρώτη από τις πάμπολλες μάχες που θα κληθείτε να δώσετε στη ζωή σας σε κάθε τομέα. Να μην σταματήσετε όμως ποτέ να διεκδικείτε τα όνειρά σας, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας.
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία παιδιά!».

ΠΥΛΑΙΑ

«Μια δύσκολη χρονιά για μαθητές και εκπαιδευτικούς, που σημαδεύτηκε από την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση του κορονοϊού, τελειώνει. Η κρίση αυτή επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία του σχολείου και συνολικά την εκπαιδευτική διαδικασία.
Το ΔΣ του ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ εύχεται στους μαθητές και στις μαθήτριες, που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις καλή επιτυχία. Στο τέλος μιας μακρόχρονης πορείας θα διεκδικήσετε το μέλλον, που ο καθένας και η καθεμία από εσάς ονειρεύεται».

ΔΡΑΜΑ

«Ο σύλλογος μας BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 θα ήθελε να ευχηθεί στους αθλητές μας και σε όλα τα παιδιά που ξεκινούν τις Πανελλήνιες εξετάσεις καλή επιτυχία. Να γνωρίζετε επίσης ότι όπως και στον αθλητισμό, έτσι και αύριο, είναι απλά ένας αγώνας. Να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας χωρίς άγχος και σίγουρα θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.
Καλή δύναμη σε όλους!».

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ

«Καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις στους αθλητές της αλλά κ σε όλους τους αθλητρές-τριες όλων των ομάδων και αθλημάτων της Πάτρας. Ξεκινούν αύριο οι Πανελλήνιες εξετάσεις των μαθητών-τριών όλης της χώρας για εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια, αλλά και των όλων Πατρινών αθλητών-τριών που θα διεκδικήσουν μια θέση που θα τους κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό το μέλλον τους.
Έτσι λοιπόν και στον σύλλογο της Ακαδημία των Σπορ Πάτρας αρκετοί έφηβοι χαντμπολίστες έχουν προετοιμαστεί για τις Πανελλήνιες εξετάσεις που είναι οι: Παναγιώτης Ανδριόπουλος, Βασίλειος Ασημακόπουλος, Γεώργιος Βλαστόπουλος, Δημήτριος Κάκκας, Άγγελος Κωνσταντάκης, Διονύσιος Μπούλης, Χαράλαμπος Παντός, Χαράλαμπος Παπαγιαννόπουλος, Θεόδωρος Σκόνδρας και Χρήστος Σουβαλιώτης.
Δεν είναι μόνον οι δικοί μας αθλητές που δίνουν εξετάσεις αλλά και αθλητές-τριες όλων των ομάδων και αθλημάτων της Πάτρας, όπου ευχόμαστε και σε αυτούς ξεχωριστά στον καθένα καλή επιτυχία. Ο αθλητής έχει μάθει σε κάθε αγώνα του κάθε Κυριακή να διεκδικεί την νίκη και να αγωνίζεται κάθε εβδομάδα έχοντας κάνει σωστή προετοιμασία. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι Πατρινοί αθλητές-τριες έχουν κάνει την προετοιμασία τους και για τις Πανελλήνιες εξετάσεις και σίγουρα θα βγουν νικητές και από αυτόν τον ‘’ στίβο μάχης των Πανελληνίων εξετάσεων ‘’ που θα τους κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό το μέλλον τους».

ΧΑΝΘ

«Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές της ΧΑΝΘ, που ξεκινούν αύριο τις προσπάθειες τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Ευχόμαστε να δικαιωθούν οι κόποι σας και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι σας.
Ευχές πολλές και στις οικογένειες των μαθητών που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν, σε αυτόν τον αγώνα».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ

«Το ΔΣ, οι προπονητές,οι αθλητές κι όλη η οικογένεια του ΑΣΑ εύχονται κουράγιο και δύναμη σε όλους τους μαθητές που αύριο (15/06) θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Μια ιδιαίτερα δύσκολη και περίεργη χρονιά φτάνει στο τέλος της, μένει πλέον ακόμα ένας μικρός σκόπελος να ξεπεραστεί ώστε να ολοκληρωθεί. Αντιμετωπίστε τις εξετάσεις ως μέρος των πολλών εξετάσεων που θα δώσει ο καθένας σας στην ζωή του κι όχι ως εξετάσεις ζωής, διεκδικήστε το όνειρό σας ανεξαρτήτως αποτελέσματος δίχως να σταματάτε να παλεύετε γι αυτό, εν τέλει θα δείτε ότι έτσι όλα θα είναι καλύτερα! Καλή επιτυχία από εμάς σε όλες και όλους σας!».


Η δημοσίευση θα ανανεώνεται, εφόσον προκύπτουν αναρτήσεις και από άλλα σωματεία ή φορείς του χάντμπολ

No comments