Επιβεβαίωση του greekhandball.com με την ανανέωση του πετυχημένου προπονητή Δημήτρη Πελεκίδη με την Γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιβεβαίωση του greekhandball.com με την ανανέωση του πετυχημένου προπονητή Δημήτρη Πελεκίδη με την Γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ


Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του greekhandball.com  για την ανανέωση της συνεργασίας του Δημήτρη Πελεκίδη με την γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ στην οποία συνεχίζει ως πρώτος προπονητής και για τη σεζόν 2020-2021.
Ο πετυχημένος τεχνικός, θα είναι για τρίτη σεζόν στον ΠΑΟΚ, καθώς πήρε το νταμπλ τις δύο προηγούμενες, την πρώτη ως βοηθός προπονητή και την δεύτερη ως πρώτος προπονητής της ομάδας.
Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Πελεκίδης δήλωσε στο acpaok.gr:
«Είμαι χαρούμενος για την ανανέωση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ, κο Αθανάσιο Κατσαρή, και τον έφορο του τμήματος, Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Είναι κάτι που με τιμάει ιδιαίτερα και μου δίνει κίνητρο να δουλέψω πιο σκληρά στο γήπεδο. Κοιτάμε την επόμενη μέρα, στόχος να μείνει η ομάδα στην κορυφή στον ελλαδικό χώρο και να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη. Την χρονιά που τελείωσε άδοξα κατακτήσαμε δικαίως το κύπελλο μέσα στο γήπεδο. Φέτος θέλουμε και τους δύο τίτλους να τους πάρουμε εντός αγωνιστικού χώρου. Ζητούμενο να μείνουμε στο υψηλότερο επίπεδο και να κάνουμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη».

No comments