Από τον Δούκα στην Ανόρθωση ο Νίκος Τότος - «Το πρότζεκτ και η πολύ καλή πρόταση ήταν οι λόγοι, για τους οποίους συμφώνησα», δήλωσε ο παίκτης στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Από τον Δούκα στην Ανόρθωση ο Νίκος Τότος - «Το πρότζεκτ και η πολύ καλή πρόταση ήταν οι λόγοι, για τους οποίους συμφώνησα», δήλωσε ο παίκτης στο greekhandball.com




Ακόμα έναν παίκτη από την ελληνική αγορά ενέταξε στο δυναμικό της η Ανόρθωση του Γιώργου Ζαραβίνα. Η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 21 ετών δεξιού εξτρέμ, που αγωνιζόταν, την σεζόν 2019-20, στον Δούκα.
Ο ίδιος δήλωσε στο greekhandball.com: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα είμαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Είχα μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση. Παρ' όλα αυτά, ο τρόπος που μού παρουσίασαν το πρότζεκτ της ομάδας ήταν, κυρίως, ο λόγος, που ''έκλεισα'' στην Ανόρθωση. Ευελπιστώ να έχουμε μια υγιή σεζόν και να υλοποιηθούν όλοι οι στόχοι, που έχουμε θέσει ως ομάδα».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

«Η SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας - μεταγραφή - με τον Έλληνα δεξιό εξτρέμ!
Ο Νίκος Τότος την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΣΕ Δούκα.
Νίκο καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια της SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball. Πάμε μαζί για νέες τεράστιες επιτυχίες».

No comments