Για τέσσερις προσθήκες κινείται ο Αερωπός Έδεσσας - Προτεραιότητα η παραμονή του «κορμού» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Για τέσσερις προσθήκες κινείται ο Αερωπός Έδεσσας - Προτεραιότητα η παραμονή του «κορμού»



Τέσσερις προσθήκες θα ήθελε να κάνει ο Αερωπός Έδεσσας ManDynamic, με σκοπό να ενισχυθεί, κατά την μεταγραφική περίοδο, ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Έδεσσας φιλοδοξεί να εντάξει στο δυναμικό της δύο περιφερειακούς, ένα πίβοτ και ένα αριστερό εξτρέμ. Οι υπεύθυνοι του Αερωπού κρίνουν πως το σύνολο θα πρέπει να ενδυναμωθεί στο κέντρο της άμυνας και γι' αυτό οι δύο από τους τέσσερις παίκτες, που αναζητούνται, θα πρέπει να ανταποκρίνονται επάξια στα ανασταλτικά τους καθήκοντα.
Παρ' όλα αυτά, προτεραιότητα αποτελεί η διατήρηση του «κορμού» της ομάδας. Γι' αυτό, ήδη έχουν υπάρξει επαφές με τους Εδεσσαίους αθλητές, Μισαηλίδη, Βαφείδη, Κράλλη, Κυριακού, Αθανασίου, Π. Τζουβάρα. Αύριο (05/06) το απόγευμα, μάλιστα, πρόκειται να γίνει εκ νέου συνάντηση μαζί τους, με σκοπό την οριστικοποίηση της παραμονής τους. Τόσο η πλευρά της ομάδας, όσο και των αθλητών, δείχνουν διάθεση ανανέωσης της συνεργασίας τους.
Στόχος του Αερωπού είναι και η παραμονή του Μπάρμπα, με τον οποίο έχουν γίνει σχετικές συζητήσεις. Ο 38χρονος γκολκίπερ θεωρείται βασικό «γρανάζι» και πρόθεση της διοίκησης και του προπονητή είναι να ανανεώσουν την συνεργασία τους μαζί του.

No comments