Σαν σήμερα: Το 2013, η ΑΕΚ κατακτά το Πρωτάθλημα και πανηγυρίζει το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σαν σήμερα: Το 2013, η ΑΕΚ κατακτά το Πρωτάθλημα και πανηγυρίζει το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της



Το δεύτερο Πρωτάθλημα της ιστορίας της κατέκτησε, σαν σήμερα (1/6), το 2013, η ΑΕΚ, επικρατώντας στον τρίτο τελικό επί του Διομήδη Άργους, με σκορ 24-19. Παράλληλα, η Ένωση" πανηγύρισε και το πρώτο της νταμπλ, αφού εκείνη τη σεζόν είχε νικήσει τον ΠΑΟΚ, στον μεγάλο τελικό με 27-23. Η  ΑΕΚ, με ανάρτησή της στο Facebook θυμήθηκε τον θρίαμβο, κόντρα στους "Λύκους":

Το δεύτερο Πρωτάθλημα και πρώτο νταμπλ της Ιστορίας της πανηγύρισε σαν σήμερα, 1 Ιουνίου, πριν 7 χρόνια η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ! Η "Ένωση" παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στις νίκες με 1-0 από τον Διομήδη, επικράτησε με 24-19 εντός έδρας και ταξίδεψε στο Άργος για τον τελευταίο τελικό.
Μετά από μία απίστευτη "μάχη", ο Διονύσης Γεωργιάδης, 1' πριν το τέλος διαμορφώνει το 24-25 υπέρ της ΑΕΚ και στην επόμενη φάση "κλέβει" τη μπάλα χαρίζοντας τον τίτλο και το νταμπλ του 2013 στο "Δικέφαλο"!

Ακολουθούν οι συνθέσεις και οι σκόρερς των δύο ομάδων, στον τρίτο τελικό του Πρωταθλήματος:

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 2, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 6, Καρκαλάτος, Μούγιτς, Πασσιάς, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 4, Ευαγγελόπουλος, Σαμαράς 2, Βαρδάκας, Ελευθερίου, Δεληγιάννης 2, Καραιβάνοφ 1, Τάσκοβιτς 7.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 8, Γεωργιάδης 4, Γιαννόπουλος, Μπαλωμένος 6, Τσακνής, Συγγάρης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Αλβανός 5, Ναουμίδης, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου, Κουρέτας, Παπαδόπουλος 2, Χερουβείμ.

Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας,

Δίλεπτα: 5-9, πέναλτι: 1/3-3/3. Κόκκινη: 47:10 Παπαδόπουλος (τρία δίλεπτα).

No comments