Πυλαία για Γούσιο: «Σ' ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα προσέφερες στην ομάδα μας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πυλαία για Γούσιο: «Σ' ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα προσέφερες στην ομάδα μας»Τον Πάνο Γούσιο αποχαιρέτησε η Πυλαία, μέσω ανάρτησης στη σελίδα της στο Facebook. Ο πρώην πια προπονητής της ομάδας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, καθώς χθες (15/06) το βράδυ ήρθε σε συμφωνία (μεταβείτε στο σχετικό κείμενο του greekhandball.com πατώντας εδώ) με επικεφαλής του Δικεφάλου του Βορρά.

Ακολουθεί το «αντίο» της Πυλαίας στον Γούσιο:

«Ένα κεφάλαιο έκλεισε για την ομάδα μας, με μια σειρά από επιτυχίες που ξεκίνησαν με φουρνιές παιδιών από την Πυλαία και προπονητή τον Πάνο Γούσιο.
Πολλές επιτυχίες σε ηλικιακά Πρωταθλήματα, με τίτλους και διακρίσεις επί σειρά ετών, όπως επίσης και σε σχολικό επίπεδο. Χρυσά μετάλλια και Κύπελλα χαραγμένα στην καρδιά μας.
Τα τελευταία χρόνια με τις φουρνιές των πιτσιρικάδων και με προσθήκες έμπειρων παικτών, με την καθοδήγηση του Πάνου, η ομάδα έφτασε να διεκδικεί με αξιώσεις και να καταλαμβάνει θέση στην εξάδα, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πάνο σ' ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα προσέφερες στην ομάδα μας και σού ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα».

No comments