Το "αντίο" της Δράμας στον Γουργούμη: "Όλα κάποια στιγμή τελειώνουν, θα έχεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το "αντίο" της Δράμας στον Γουργούμη: "Όλα κάποια στιγμή τελειώνουν, θα έχεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας"Η Δράμα Bianco Monte είπε το δικό της "αντίο" στον τερματοφύλακα, Κώστα Γουργούμη, για την προσφορά του στην ομάδα, τις δύο προηγούμενες σεζόν. Ακολουθεί η ανάρτηση του συλλόγου στο Facebook:


Επιστολή στον Κώστα Γουργούμη

"Αγαπητέ Κώστα Γουργούμη, η έλευσή σου στην Δράμα γέμισε χαρά όλα τα μέλη της οικογένειας του BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986. Η παρουσία σου τα τελευταία δύο χρόνια στην πόλη μας ήταν σημαντικότατη, και η βοήθειά σου στην ομάδα πολύ μεγάλη σε όλα τα επίπεδα. Οι κοινές προσπάθειες μας, οδήγησαν την ομάδα ψηλότερα, και οι εμφανίσεις σου σε σχέση με τον επαγγελματισμό σου δημιούργησαν για τον Κώστα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων μας στην Δράμα. Όλα όμως κάποια στιγμή έχουν ένα τέλος έστω και δύσκολο. Αθλητές, προπονητές, φίλαθλοι, μέλη Δ.Σ. σε περιμένουμε στην Δράμα για να σε τιμήσουμε σε ειδική εκδήλωση. Κώστα να είσαι γερός, ευτυχισμένος με την οικογένειά σου και καλή επιτυχία στον νέο τυχερό σταθμό σου".

No comments