Παίκτες της Ανόρθωσης οι Στάθης Κεσίδης και Κωνσταντίνος Μιμίκος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παίκτες της Ανόρθωσης οι Στάθης Κεσίδης και Κωνσταντίνος ΜιμίκοςΣυνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της Ανόρθωσης, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τους πίβοτ, Στάθη Κεσίδη και Κωνσταντίνο Μιμίκο. Ο Κεσίδης την σεζόν 2019/20 αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, ωστόσο στάθηκε  άτυχος, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού, τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ ο Μιμίκος ήταν παίκτης του Άρη Νικαίας.

Οι ανακοινώσεις της κυπριακής ομάδας:

"Η SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας - μεταγραφή - με τον ΔΙΕΘΝΗ Έλληνα πιβοτ Στάθη Κεσίδη!

Ο Στάθης Κεσίδης την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αγωνιζόταν στην ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Στάθη καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια της SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball. Πάμε μαζί για νέες τεράστιες επιτυχίες".


"Η SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας - μεταγραφή - με τον Έλληνα ΔΙΕΘΝΗ πιβοτ Κωνσταντίνο Μιμίκο!

Ο Κωνσταντίνος Μιμίκος, ανερχόμενο ταλέντο του Ελληνικού Χάντμπολ, την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΡΗ Νίκαιας.


Κωνσταντίνε καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια της SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball. Πάμε μαζί για νέες τεράστιες επιτυχίες"


No comments