Παπαδιονυσίου: "Χαρούμενος που παραμένω στην ΑΕΚ, με ηγέτη τον κ. Παπασταμάτη η ομάδα... μεγαλώνει" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παπαδιονυσίου: "Χαρούμενος που παραμένω στην ΑΕΚ, με ηγέτη τον κ. Παπασταμάτη η ομάδα... μεγαλώνει"



Μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Τάσος Παπαδιονυσίου. Ο 29χρονος πίβοτ, ως παίκτης της Ένωσης, σε 141 αγώνες έχει σημειώσει 273 τέρματα, αποτελώντας τον 10ο ρέκορντμαν συμμετοχών και τον 11ο κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τάσο Παπαδιονυσίου. Ο 29χρονος (11/08/1990) πίβοτ, ύψους 1,97 μ., αποτέλεσε βασικό μέλος της Πρωταθλήτριας Ελλάδος Χάντμπολ και ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμα 2 χρόνια, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου έχει συμπληρώσει 4 χρόνια συνολικά με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα, αγωνιζόμενος σε 141 επίσημους αγώνες και σημειώνοντας 273 τέρματα ως παίκτης της ΑΕΚ. Παράλληλα, αποτελεί τον 10ο ρέκορντμαν συμμετοχών και 11ο κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Τάσος Παπαδιονυσίου δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα της ΑΕΚ. Με ηγέτη τον κ. Παπασταμάτη οικοδομείται κάτι πολύ μεγάλο στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ! Είμαστε σίγουροι ό,τι οι απαιτήσεις για τίτλους τόσο του κόσμου μας, όσο και εμάς των ίδιων,  θα είναι μεγάλες. Είμαστε εδώ να τις φέρουμε σε πέρας με πολύ όρεξη για δουλειά και για τρόπαια“.

Τάσο, καλή επιτυχία!"

No comments