«Τελειώνει» το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ - Το «παζλ» με Γούσιο, που είναι υποψήφιος μαζί με Σεϊρεκίδη και ξένο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Τελειώνει» το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ - Το «παζλ» με Γούσιο, που είναι υποψήφιος μαζί με Σεϊρεκίδη και ξένο



Μέσα στα επόμενα 24ωρα πρόκειται να «τελειώσει» το θέμα του προπονητή στον ΠΑΟΚ, καθώς αναμένεται να παρθεί απόφαση σχετικά με το πρόσωπο, που θα αναλάβει την αγωνιστική καθοδήγηση της ομάδας.
Υπεύθυνοι του Δικεφάλου του Βορρά πραγματοποίησαν ραντεβού, μέσα στο προηγούμενο διάστημα, με τον προπονητή της Πυλαίας, Πάνο Γούσιο και εκείνος, κατά πληροφορίες του greekhandball.com, ανέλυσε το πλάνο του και αντέδρασε, εν γένει, θετικά στην προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος εξετάζει όλες τις παραμέτρους, μία από τις οποίες είναι και οι συναισθηματικοί του δεσμοί με την Πυλαία, στην οποία τού αναλογεί σημαντικό μερίδιο για ό, τι έχει επιτευχθεί στο σωματείο.
Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης, που κατηύθυνε, κατά την τελευταία περίοδο, τον Φοίβο Συκεών (Α2 Ανδρών), αποτελεί γνωστή «συνταγή» για τον ΠΑΟΚ. Ο 59χρονος έμπειρος προπονητής έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση των δύο πρώτων, διαδοχικών (2009, 2010), Πρωταθλημάτων των Θεσσαλονικέων.
Η τρίτη περίπτωση αφορά στην περίπτωση ξένου τεχνικού. Ο ΠΑΟΚ έχει αξιολογήσει ονόματα προπονητών από το εξωτερικό, τα οποία έχουν... πέσει στο τραπέζι, μεταξύ των οποίων και αυτό του Μίκι Ραγκέλοβιτς.
Προς το παρόν, όλα είναι «ανοιχτά» και όλα είναι πιθανά. Με την επιστροφή του εφόρου του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Χασεκίδη, από τον Έβρο, όπου βρέθηκε, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις.


No comments