Τακτική γενική συνέλευση στον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τακτική γενική συνέλευση στον ΠΑΟΚΣε τακτική γενική συνέλευση καλεί τα μέλη του ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, την Τετάρτη 17/6, στις 18:00, στη θύρα 1 του γηπέδου της Τούμπας. Ακολουθεί η ανακοίνωση του "Δικεφάλου του Βορρά":

"ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΟΚ
ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου ΠΑΟΚ - σύμφωνα με τις διατάξεις του εγκεκριμένου και νομίμως δημοσιευμένου Καταστατικού (άρθρο 14) - καλεί τα μέλη του Ομίλου σε Τακτική  Γενική Συνέλευση,  την  Τετάρτη 17 Ιουνίου  2020   και ώρα 18:00 στις κερκίδες της θύρας 1 του γηπέδου ποδοσφαίρου της Τούμπας,  με θέματα  ημερήσιας διάταξης: 

1. Έγκριση Ισολογισμού  –  Απολογισμού  Οικονομικού  Έτους   2019 (χρήση 01.01.2019-31.12.2019)
2. Διοικητικός Απολογισμός, Έγκριση  Πεπραγμένων  και Απαλλαγή Δ.Σ.
3. Έγκριση Εκθέσεως Εξελεγκτικής Επιτροπής

Η Γ.Σ. βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει έγκυρα επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, όταν παρίσταται το ήμισυ των ταμειακώς τακτοποιημένων  μελών (½). Αν δεν  επιτευχθεί  απαρτία, η  ΓΣ θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη  24 Ιουνίου 2020 την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης,  οπότε  βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει έγκυρα ανεξαρτήτως  του αριθμού των παρισταμένων  μελών.  Απαραίτητη η χρήση μάσκας από τα μέλη που θα παρίστανται στη ΓΣ, η τήρηση των αποστάσεων και όλων των μέτρων του ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του COVID-19. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος  σε τρίτα πρόσωπα πλην των διαπιστευμένων δημοσιογράφων".

No comments