Νέο, δυνατό, μεταγραφικό '' χτύπημα '' από τον Διομήδη : Πήρε και τον Στάνκοβιτς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νέο, δυνατό, μεταγραφικό '' χτύπημα '' από τον Διομήδη : Πήρε και τον Στάνκοβιτς
Να λοιπόν που ο Διομήδης επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του greekhandball.com, με τις μεταγραφικές κινήσεις του που δείχνουν εξαιρετικές.
Γράψαμε για την προοπτική απόκτησης δεξιού ίντερ από την ομάδα του Αργους και η  
Διοίκηση του Διομήδη ανακοίνωσε  την έναρξη συνεργασίας με τον Βόσνιο δεξί ίντερ Στάνκο Στάνκοβιτς (30 ετών, 1,95 μ. ύψος).
Προηγήθηκαν για τον Στάνκοβιτς  δύο χρόνια παρουσίας στο πολύ δυνατό Ουγγρικό Πρωτάθλημα με την Mezokovesdi KC ,ενώ μεταξύ άλλων την περίοδο 2015-16 αγωνίστηκε και στα προκριματικά του EHF Champions League με την Βοσνιακή RK Borac και το EHF Cup αργότερα.
Οι Ευρωπαϊκές παραστάσεις του από δυνατά πρωταθλήματα και η μεγάλη του εμπειρία θα προσθέσουν ατού στους '' Λύκους ''.
Το μήνυμα του προς τους φίλους του Διομήδη μετά την τυπική επιβεβαίωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, όπως αποτυπώθηκε στον επίσημο ιστότοπο του :
« Αποφάσισα με χαρά να ενταχθώ στην ομάδα του Διομήδη αφού οι άνθρωποι του Συλλόγου και οι φιλοδοξίες τους, στο αναπτυσσόμενο ελληνικό πρωτάθλημα, με έπεισαν πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό κλαμπ με όραμα και σχέδιο. Περιμένω να σας γνωρίσω όλους από κοντά και με πολλή δουλειά και προσήλωση να δημιουργήσουμε φέτος ένα σύνολο αντάξιο των ονείρων όλων των φιλάθλων μας.»

No comments