Ο... τελευταίος να κλείσει την πόρτα στον Φίλιππο - Προβληματισμός μεταξύ των παικτών, που επίσης, ορισμένοι από αυτούς, εξετάζουν την πιθανότητα αποχώρησης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο... τελευταίος να κλείσει την πόρτα στον Φίλιππο - Προβληματισμός μεταξύ των παικτών, που επίσης, ορισμένοι από αυτούς, εξετάζουν την πιθανότητα αποχώρησηςΤο ένα μετά από το άλλο αποχωρούν τα μέλη του Φιλίππου Βέροιας. Η παραίτηση του Στέργιου Παπαδημητρίου (δείτε εδώ), που είχε αναλάβει τα ηνία της διοικούσας επιτροπής, πυροδότησε... καταιγισμό εξελίξεων, καθώς την απόφασή του ακολούθησαν οι Γιώργος Τάκης (μέλος της διοικούσας επιτροπής), Ανέστης Δομπρής (γενικός αρχηγός), Γιώργος Γιούπης (φωτ., προπονητής).
Πληροφορίες του greekhandball.com αναφέρουν πως μεταξύ των αθλητών κυριαρχεί έντονος προβληματισμός, καθώς η αβεβαιότητά τους για την συνέχεια, τούς προκαλεί ανησυχία, αλλά και σκέψεις, σε ορισμένους από αυτούς, αποχώρησης. Δεν θα πρέπει, λοιπόν, να εκπλήξει κανέναν, εάν μέσα στις επόμενες ημέρες ή και ώρες παίκτες δηλώσουν την πρόθεσή τους να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους με τον Φίλιππο.

No comments