Ο Τούτσης προπονητής και στην ανδρική ομάδα του Φίλιππου Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Τούτσης προπονητής και στην ανδρική ομάδα του Φίλιππου Βέροιας



Αναλαμβάνει και το ανδρικό τμήμα χάντμπολ του Φίλιππου Βέροιας ο Κώστας Τούτσης, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του greekhandball.com : 
Η ανακοίνωση του Φίλιππου Βέροιας :
''  Ο Κώστας Τούτσης θα είναι ο προπονητής της αντρικής ομάδας χάντμπολ του Φιλίππου. Μετά τις υποδομές αναλαμβάνει και την μεγάλη ομάδα ξεκινώντας από σήμερα τον σχεδιασμό όλου του τμήματος χάντμπολ του Φιλίππου από τις ακαδημίες μέχρι την αντρική ομάδα για τα επόμενα 5 χρόνια. Η αναμφισβήτητη προπονητική του ικανότητα, η εμπειρία του, η εργατικότητά του και η αφοσίωση του στην ομάδα μας, όπου δήλωνε πάντα παρόν όταν τον χρειαζόταν ανεξαρτήτως συγκυριών, είναι τα εχέγγυα για μια πετυχημένη συνεργασία που θα βάλει τις βάσεις για την επάνοδο του ιστορικού μας τμήματος στις επιτυχίες. Πάνω απ’όλα όμως είναι ο ακέραιος χαρακτήρας και το πάθος που έχει για το χάντμπολ, δουλεύοντας σκληρά μακριά από ίντριγκες, με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα στο υψηλό επίπεδο στην αντρική ομάδα και παράλληλα με σκοπό να μεταδώσει τα μυστικά του αθλήματος στα μικρά παιδιά κάνοντας τους καλύτερους αθλητές, αλλά και καλύτερους ανθρώπους σαν παιδαγωγός που είναι.
Στο βιογραφικό του ο Κώστας Τούτσης έχει πολλές επιτυχίες ειδικά στα τμήματα υποδομής. Ξεκίνησε το 1991 ενώ ακόμα ήταν παίκτης, από τις υποδομές του γυναικείου τμήματος του Φιλίππου και 29 χρόνια συνεχόμενα προπονεί ομάδες σε όλα τα επίπεδα! Χαρακτηριστικές είναι οι πρώτες θέσεις που κατέκτησε το 1993 με τις παγκορασιδες του Ποσειδώνα Βεροίας, το 1996 με τις νεάνιδες του Ποσειδώνα, το 2004 με το μίνι αγοριών του Φιλίππου, το 2008 με τους παίδες του Φιλίππου, το 2012 με τις νεάνιδες του Φιλίππου ενώ έχει πολλά αργυρά και χάλκινα μετάλλια σε αυτές τις διοργανώσεις. Επίσης το 2010 κατέκτησε την 1η θέση στο σχολικό πρωτάθλημα με το 1ο λύκειο Βεροίας όπου και συμμετείχαν στη συνέχεια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ποττογαλίας.
Τη σαιζόν 2015-16 που ο Φίλιππος κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα, ο Κώστας Τούτσης ήταν ο προπονητής της ομάδας από την αρχή της προετοιμασίας τον Αύγουστο του 2015 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2016 όπου και αποχώρησε λόγο προσωπικού του προβλήματος, έχοντας την ομάδα στις 2 πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας, βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτηση του νταμπλ και έχοντας κάνει δύο σημαντικές Ευρωπαϊκές προκρίσεις στην Ευρώπη στον πρώτο γύρο στον Ελληνικό εμφύλιο με την ΑΕΚ με δύο νίκες και στον 2ο γύρο με την ισχυρή Ρωσική ομάδα της Κρασνοντάρ μέσα στη Ρωσία!
Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Τούτσης μαζί με τον Νίκο Μάντζο και τον Τέο Παυλίδη, είναι οι μοναδικοί Βεροιώτες προπονητές που έκαναν πρωταθλητισμό και με τον Φίλιππο Βέροιας, αλλά και με άλλες ομάδες εκτός Βεροίας, ο Νίκος Μάντζος με το Κιλκίς το 1994 με 96, ο Τέο Παυλίδης με τις Σχολές Ξυνή το 1996-97 και ο Κώστας Τούτσης με την ΑΕΚ το 2017.
Κώστα Τούτση όλος ο υγιής χαντμπολικός κόσμος της Βεροίας είναι μαζί σου. Καλή επιτυχία στο έργο σου!''

No comments