Επιστροφή στις προπονήσεις για τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας των Σπορ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή στις προπονήσεις για τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας των Σπορ
Επέστρεψαν στις προπονήσεις τα τμήματα Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων και Παγκορασίδων της Ακαδημίας των Σπορ, μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής,  στο κλειστό γυμναστήριο "Κ. Πετρόπουλος". Οι αθλητές προπονήθηκαν, τηρώντας το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο, υπό τις οδηγίες των υπευθύνων των τμημάτων του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

"Ξεκίνησαν από αρχές του μήνα οι προπονήσεις των τμημάτων χάντμπολ  Παίδων - Κορασίδων Παμπαίδων - Παγκορασίδων της Ακαδημίας των Σπορ στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ  Πάτρας και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο Κ. Πετρόπουλος (πρώην Κουκούλι) και στα γήπεδα άμμου Σ. Αβράμης. Οι ιθύνοντες του συλλόγου τηρώντας το πρωτόκολλο της ΚΥΑ  όσον αφορά τον covid-19,  έκαναν την αρχή με τα παραπάνω τμήματα,  διότι το διάστημα που τα παιδιά είχαν μείνει ανενεργά ήταν πολύ μεγάλο.

Οι υποδομές  του πατρινού συλλόγου με συντονιστή τον καθηγητή φυσικής Γιάννη Παπαγιαννοπούλου και επικεφαλής στο  team  των προπονητών την παλιά διεθνή αθλήτρια και καθηγήτρια φυσικής αγωγής Βάσω Βουκελάτου,  μαζί με τον επίσης γυμναστή Αλέκο Παπαγεωργίου, την  Φωτεινή Αραβαντινού και τον Τάσο Διαμαντόπουλο (τερματοφύλακες),  έχουν επίδειξη ένα σημαντικό έργο αφού  συνέχεια ανατροφοδοτούν τις ανδρικές ομάδες του συλλόγου με νέο αίμα.

Ο εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής Αλέκος Παπαγεωργίου με ειδικότητα στη χειροσφαίριση από την φετινή χρονιά εντάχθηκε στο παραπάνω team ( μέχρι πρότινος ήταν στις υποδομές των Α.Ο. Ελπίδων Πάτρας) δηλώνει για την συνεργασία του με τον Πατρινό σύλλογο:

" Ξεκίνησα από την αρχή της περιόδου τη συνεργασία μου με την Ακαδημία των Σπορ, ανοίγοντας μία νέα σελίδα το προπονητικό μου  έργο. Συνεργάζομαι με έναν σύλλογο και με μία ομάδα ανθρώπων το έχουν μεράκι και αγάπη για το άθλημα της χειροσφαίρισης. Θέλω και εγώ με την προσφορά μου να βάλω ακόμη ένα λιθαράκι για την αναβάθμιση του Πατραϊκού handball και μελλοντικά από την δουλειά μας να βγουν οι παίκτες που θα πλαισιώνουν στις ανδρικές και γυναικείες ομάδες του συλλόγου, ώστε το Πατραϊκό χάντμπολ να αποκτήσει ξανά την αίγλη του παρελθόντος στα μεγάλα σαλόνια  της Ελληνικής χειροσφαίρισης".

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αλέκος Παπαγεωργίου ως αθλητής είχε ξεκινήσει από τη θέση τερματοφύλακας στον Α.Ε.Ο. Σπόρτιγκ Πατρών ενώ σήμερα είναι εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής σε σχολείο της α/θμιας εκπ/σης της πόλεως των Πατρών".

No comments