Αρβανίτης: " Πιστεύουμε στην ομάδα μας, θα διεκδικήσουμε κάθε πιθανότητα" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αρβανίτης: " Πιστεύουμε στην ομάδα μας, θα διεκδικήσουμε κάθε πιθανότητα"



Δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ παραχώρησε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής μας, Γιάννης Αρβανίτης, τονίζοντας ότι η Ελλάδα θα διεκδικήσει κάθε πιθανότητα που της αναλογεί, στα προκριματικά του EURO 2022, παρά τη δύσκολη κλήρωση. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Όταν μπαίνεις σε μία κλήρωση από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας εκ των πραγμάτων είσαι σε δύσκολη θέση. Ρεαλιστικά όποιους αντιπάλους και να είχαμε θα έπρεπε να κάνουμε υπερβάσεις. Είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε πόσο απέχουμε από την κορυφή του βουνού. Η Γαλλία είναι μία υπερδύναμη, διαχρονικά ίσως η κορυφαία ομάδα στο παγκόσμιο χάντμπολ με τεράστιες διακρίσεις την τελευταία 20ετία.
Η Σερβία τα τελευταία χρόνια έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, παραμένει ωστόσο μια παραδοσιακή σχολή και ισχυρή δύναμη του αθλήματος
Το Βέλγιο έχοντας και το πλεονέκτημα ότι βρίσκεται στην κεντρική Ευρώπη όπου το χάντμπολ είναι πολύ ισχυρό, έχει εξελιχθεί ως ομάδα και σταδιακά διεκδικεί προκρίσεις από προκριματικούς ομίλους.
Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας, τα τελευταία χρόνια έχουμε ανοδική πορεία και θα κάνουμε την προσπάθεια μας, διεκδικώντας την κάθε πιθανότητα».

No comments