Δήλωση Γιώργου Φύκατα: «Δέχομαι άνανδρες επιθέσεις με ψευδείς κατηγορίες - Πλέον, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δήλωση Γιώργου Φύκατα: «Δέχομαι άνανδρες επιθέσεις με ψευδείς κατηγορίες - Πλέον, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη»



Προσωπική δήλωση εξέδωσε ο Πρόεδρος του Φιλίππου Βέροιας, Γιώργος Φύκατας, μέσω της σελίδας της ομάδας της Ημαθίας, στο Facebook. Σε αυτήν τονίζει πως δέχεται προσβλητικές εκφράσεις και συκοφαντίες και πως τον λόγο, στο εξής, έχει η δικαιοσύνη.

Ακολουθεί η δήλωσή του:

«Στο ίδιο έργο θεατές!
Δυστυχώς, για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας, που λέει ότι όταν αποτυγχάνουν κάποιοι, μη μπορώντας να διαχειριστούν την ευθύνη των καταστάσεων που έχουν αναλάβει, αποποιούνται των ευθυνών τους μετατοπίζοντας τις ευθύνες αλλού.
Τις τελευταίες ώρες δέχομαι δημόσια, προσωπικά, άνανδρες επιθέσεις με ψευδείς κατηγορίες, προσβλητικές εκφράσεις και συκοφαντίες εναντίον της προσωπικότητάς μου, από συγκεκριμένες γνωστές σκοτεινές πηγές που προσπαθούν να αποποιηθούν των ευθυνών τους ρίχνοντας λάσπη στο πρόσωπό μου με μοναδικό στόχο να απαξιώσουν την κοινωνική και επαγγελματική μου υπόσταση και την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά μου στον ιστορικό Σύλλογο της πόλης μας. Πλέον, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη, ώστε να αποκαλυφθούν επιτέλους τόσο οι ενορχηστρωτές, όσο και οι σκοποί τους, που βάλλουν ευθέως κατά της ιστορίας του Συλλόγου μας και των ανθρώπων, που τον υπηρέτησαν με μοναδικό γνώμονα την ιδέα του αθλητισμού και τη νεολαία της πόλης μας».

No comments