Παρελθόν από τη διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας και ο Γιώργος Τάκης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παρελθόν από τη διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας και ο Γιώργος ΤάκηςΜετά τον Στέργιο Παπαδημητρίου (δείτε εδώ) και ο Γιώργος Τάκης αποτελεί παρελθόν από τον Φίλιππο Βέροιας. Οι δυο τους είχαν αναλάβει την διοικούσα επιτροπή του τμήματος χάντμπολ του συλλόγου, από τον περασμένο Ιανουάριο.

Το μήνυμα του Γιώργου Τάκη:

"Ένα όμορφο ταξίδι τελειώνει σήμερα εδώ. Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι ο κύκλος μου στα διοικητικά του Φιλίππου Βέροιας ολοκληρώθηκε μετά από 20 χρόνια συνεχόμενης προσπάθειας. Φεύγω περήφανα γιατί μπόρεσα να υπηρετήσω με αξιοπρέπεια και σεβασμό τον μεγαλύτερο σύλλογο του Ελληνικού Handball, φεύγω περήφανα γιατί γνωρίζω καλά ότι πολέμησα με ανιδιοτέλεια όλα αυτά τα χρόνια για το συμφέρον ΜΟΝΟ του συλλόγου, φεύγω περήφανα γιατί όλοι γνωρίζουν ότι είμαι "Φίλιππος".

Οι συγκινήσεις, οι χαρές, οι λύπες, οι αγωνίες και τα όνειρα για ένα Φίλιππο ζωντανό και μεγάλο περίσσευαν όλα αυτά τα χρόνια. Είδα τον Φίλιππο να κατακτά πρωταθλήματα, είδα τον Φίλιππο να παίζει σε τελικό Ευρώπης, είδα τον Φίλιππο ένα σκαλοπάτι πριν την πτώση στην Α2. Είδα έναν Φίλιππο ενωμένο να κάνει θαύματα και να κατακτά τις κορυφές μια-μια, είδα όμως και το Φίλιππο να διασπάται σε χίλια κομμάτια, να μην είναι πλέον μία οικογένεια και να απαξιώνεται από τους ίδιους τους ανθρώπους του, από τα ίδια του τα παιδιά.

Δεν μου επιτρέπεται να αφήσω αιχμές για τίποτα και για κανέναν, αντίθετα θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και ειλικρινά όλους όσους προσέφεραν και προσφέρουν στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, γιατί χωρίς αυτούς και την πολύτιμη συμβολή τους ο Φίλιππος δεν θα υπήρχε.

Εύχομαι ο Φίλιππος να βρει ξανά τον δρόμο του... να συνεχίσει να παράγει αξίες και ιδανικά".

No comments