Χώρισαν οι δρόμοι Δράμας και Αντάμοβιτς, Ντράσκιτς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χώρισαν οι δρόμοι Δράμας και Αντάμοβιτς, Ντράσκιτς



Το greekhandball.com είχε ενημερώσει εύστοχα και έγκυρα στις 20/06 (μεταβείτε πατώντας εδώ) πως το ζήτημα της παραμονής ή μη των δύο Σέρβων αθλητών της Δράμας, Λάζαρ Αντάμοβιτς, Πέταρ Ντράσκιτς, ήταν «ανοιχτό» και σήμερα (23/06) το σωματείο ανακοίνωσε την αποχώρηση των δύο παικτών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Δράμας:

«Μετά από δύο χρόνια μιας πολύ όμορφης συνεργασίας ήρθε και η στιγμή του αποχαιρετισμού συλλόγου και των δύο αθλητών. Η παρουσία τους στην Δράμα αποτέλεσε σημαντικό κρίκο στις επιτυχίες της ομάδας. Το αύριο όμως του συλλόγου και των αθλητών έχει διαφορετικούς δρόμους, αλλά όλοι θα επιθυμούσαν μια συνεργασία στο μέλλον. Ευχαριστούμε Lazar, Ευχαριστούμε Petar.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ: Lazar Adamovic Πέρασα έναν υπέροχο ενάμισι χρόνο στη Δράμα, έχω απλά γι 'αυτούς μόνο καλά λόγια να πω. Είναι απλώς ένα ειδικό κλαμπ, και μπορώ ελεύθερα να τους αποκαλέσω οικογένεια. Όλοι στο κλαμπ προσπάθησαν να επιτύχουν υψηλότερα αποτελέσματα, αλλά ο ιός μας σταμάτησε σε αυτό. Προς το παρόν έχω υψηλότερους στόχους που θα ήθελα να επιτύχω και χαίρομαι που το καταλαβαίνουν. Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως θα ξαναπαίξω μαζί τους για ένα ακόμη έτος, θα δούμε.

Petar Draskic: Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον προπονητή, τους συμπαίκτες και όλα τα άλλα μέλη της ομάδας για μια όμορφη συνεργασία 2 ετών και νέες φιλίες, αλλά ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε όλοι. Εύχομαι όλα τα καλύτερα για την Δράμα την επόμενη σεζόν και τα επόμενα χρόνια. Ελπίζω να ξανασυναντηθούμε κάποια στιγμή».

No comments