Ο Ευριπίδης Ναουμίδης νέος τεχνικός της ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Ευριπίδης Ναουμίδης νέος τεχνικός της ΧΑΝΘ



Ο Ευρυπίδης Ναουμίδης είναι ο διάδοχος του Κώστα Τούτση στον πάγκο της ΧΑΝΘ. Η ομάδα γνωστοποίησε ότι το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν όσοι θα πλαισιώσουν τον νέο τεχνικό της.

Η ανάρτηση της ΧΑΝΘ στο Facebook:

"Αλλαγή σελίδας στην ομάδα μας …

Ο Ευρυπίδης Ναουμίδης είναι ο εκλεκτός στην ομάδα χάντμπολ και ο άνθρωπος που κλήθηκε να πάρει τη σκυτάλη από τον Κώστα Τούτση για να καθοδηγήσει τη ΧΑΝΘ στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών. Με την κίνησή τους αυτή οι υπεύθυνοι της ΧΑΝΘ στέλνουν ένα σαφές μήνυμα στο χώρο για την αλλαγή σελίδας που ξεκινάει με ένα «φρέσκο» πρόσωπο και μια φιλοσοφία ανανέωσης.

«Είναι μια σημαντική στιγμή για μένα καθώς αναλαμβάνω ένα νέο ρόλο, αυτόν του προπονητή, στην ομάδα που ανδρώθηκα ως αθλητής. Ελπίζω και πιστεύω πως με ενθουσιασμό, επιμονή και ζήλο οι υψηλοί στόχοι που έχουμε θα εκπληρωθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς» θα πει ο νέος πλέον προπονητής της ομάδας για να συμπληρώσει ο Θανάσης Παπαδόπουλος, έφορος του τμήματος χάντμπολ «Η Αδελφότητα και όλοι εμείς που κρατάμε τις τύχες του τμήματος στα χέρια μας ανακοινώνουμε με χαρά τον Ευριπίδη Ναουμίδη ως προπονητή της Ανδρικής μας ομάδος.

Γυρίζουμε σελίδα και ευχόμαστε στον Ευριπίδη καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα. Δηλώνουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά ότι θα ήμαστε δίπλα του και στις χαρές και στις λύπες με μοναδικό στόχο και σκοπό να δημιουργήσουμε ένα νέο κεφάλαιο για την ομάδα που οραματιζόμαστε»
Ο Ευριπίδης ενσαρκώνει στον απόλυτο βαθμό την έννοια: «βγαλμένος από τα σπλάχνα της ομάδας». Ξεκίνησε σε ηλικία 10 ετών την ενασχόλησή του με το χάντμπολ το 1994 στις ακαδημίες του συλλόγου στην Καλαμαριά και είναι προϊόν των επίλεκτων αθλητών από το σύστημα προσέλκυσης και επιλογής μέσω των τουρνουά δημοτικών σχολείων της καλαμαριάς της δεκαετίας του 90.
Υπήρξε ένα από τα πλέον χαρισματικά ταλέντα της ομάδας μας αλλά και της ελληνικής χειροσφαίρισης, που αν δεν είχε την ατυχία με κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς ίσως να έχτιζε ένα όνομα εφάμιλλο των μεγάλων ευρωπαίων αθλητών. Πέρασε όλες τις βαθμίδες των εθνικών ομάδων (παίδων, εφήβων, Νέων) και καταξιώθηκε φορώντας το εθνόσημο και στην εθνική ομάδα των Ανδρών την περίοδο από το 2007-2011. Στη ΧΑΝΘ αγωνίστηκε από το 1995-2007, μπαίνοντας στην Ανδρική ομάδα το 2000, σε ηλικία 16 ετών. Το 2007 επιχείρησε το βήμα του εξωτερικού πηγαίνοντας στη Σουηδία για λογαριασμό της Trelleborg ωστόσο το κάλεσμα του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2008 τον έφερε πίσω στη γενέτειρα του τη Θεσσαλονίκη. Με τον ΠΑΟΚ ως ο βασικός πλευμέυκερ κατέκτησε στα 3 χρόνια της παραμονής του τα πρωταθλήματα του 2009 και 2010 και αγωνίστηκε μαζί του στους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ το 2010. Τη σεζόν 2011-2012 επέστρεψε στη ΧΑΝΘ ενώ πηγαίνοντας στην ΑΕΚ τη σεζόν 2012-2013 κατέκτησε με την «Ένωση» νταμπλ. Γύρισε και πάλι στην ομάδα μας τη σεζόν 2013-14 και έκλεισε την καριέρα του στο «σπίτι» του τη σεζόν 2015-2016.

Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί όλο το προπονητικό επιτελείο σε όλη τη δομή του τμήματος".

No comments