ΕΣΧΑ: Επανεκκινούν τα μοριοδοτούμενα Πρωταθλήματα, το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Β φάσης, στην κατηγορία των Παίδων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΣΧΑ: Επανεκκινούν τα μοριοδοτούμενα Πρωταθλήματα, το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Β φάσης, στην κατηγορία των Παίδων



Στην τελική ευθεία μπαίνει η επανεκκίνηση των μοριοδοτούμενων Πρωταθλημάτων της ΕΣΧΑ (Νέοι, Έφηβοι, Νεανίδες, Παίδες, Κορασίδες). Σε πρώτη φάση, στις 4 Ιουλίου, θα αρχίσει το Πρωτάθλημα της κατηγορίας Παίδων, με τις αναμετρήσεις ΑΕΚ- Ασπίδα Αγίων Αναργύρων, Άρης Νίκαιας- Ολυμπιακός, Βριλήσσια- ΓΣ Παπασιδέρης, ΑΣΕ Δούκα- Ιωνικός Ν.Φ., για τη δέκατη αγωνιστική της Β φάσης. Αναλυτικά το πρόγραμμα:


Το greekhandball.com σας είχε ενημερώσει από τις 16 Ιουνίου (θυμηθείτε εδώ), για την επικείμενη επανέναρξη των Πρωταθλημάτων και για την πρόθεση διεξαγωγής των αναβληθέντων αγώνων, έως τα μέσα Ιουλίου, για τους Παίδες.

Ακολουθεί η ενημέρωση της ΕΣΧΑ:


Σχετικά με τις διοργανώσεις της ΕΣΧΑ στις κατηγορίες Νέων, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, σας ενημερώνουμε τα ακόλουθα: Τα Τοπικά Πρωταθλήματα ΕΣΧΑ στις ανωτέρω κατηγορίες, θα επαναρχίσουν και θα ολοκληρωθούν με την πραγματοποίηση των εξ αναβολής αναμετρήσεων και όσων αγωνιστικών απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της κάθε διοργάνωσης. Σύμφωνα με απόφαση της ΟΧΕ, σε ότι αφορά τα χρονικά περιθώρια για την λήξη της κάθε διοργάνωσης, σας γνωρίζουμε τα εξής, σε σχέση με τις ημερομηνίες πραγματοποίησης των Πρωταθλημάτων ΕΣΧΑ: Παίδων και Κορασίδων: Από 28 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου 2020 (υπάρχει περίπτωση να παραταθεί κατά μια εβδομάδα η λήξη) Εφήβων και Νεανίδων: Από 5 Ιουλίου έως 25 Ιουλίου 2020 Νέων: Από 10 Ιουλίου έως 30 Ιουλίου 2020. Η ΕΣΧΑ είναι σε αναμονή των τελικών αποφάσεων της ΕΑΠ/ΟΧΕ, σχετικά, με τις ημερομηνίες σε ότι αφορά τα μπαράζ της ΕΑΠ/ΟΧΕ και τις Τελικές Φάσεις. Την Δευτέρα 29/6/2020 θα σας γνωστοποιηθεί το πρόγραμμα αγώνων για την κατηγορία Παίδων (θέσεις 1-8) που θα επαναρχίσει σε πρώτη χρονικά φάση. Ήδη σας έχει αποσταλεί το Υγειονομικό Αγωνιστικό Πρωτόκολλο της ΟΧΕ, που έχει εγκριθεί από την Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και παρακαλούμε να τηρηθεί. Στην διάθεση σας, για περαιτέρω λεπτομέρειες. 

Από την ΕΣΧΑ

No comments