Εκκρεμεί το ΔΣ του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, στο οποίο αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι προϋπολογισμοί - «Σας θέλω όλους», είπε ο κ. Πετρίδης προς τους παίκτες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εκκρεμεί το ΔΣ του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, στο οποίο αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι προϋπολογισμοί - «Σας θέλω όλους», είπε ο κ. Πετρίδης προς τους παίκτεςΕντός της εβδομάδας είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί το ΔΣ του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, ώστε να οριστικοποιηθούν οι προϋπολογισμοί κάθε τμήματος, γεγονός που αποτελεί κύριο μέλημα. Αφού εγκριθεί το μπάτζετ, που θα έχει στη διάθεσή του το τμήμα χάντμπολ (Άνδρες και Γυναίκες) του Δικεφάλου του Βορρά, τότε οι επικεφαλής του θα μπορούν να σχεδιάσουν τα ρόστερ με μεγαλύτερη ακρίβεια και να «βαδίσουν» με μεγαλύτερη ασφάλεια.
Την περασμένη Δευτέρα (01/06) έλαβε χώρα συνάντηση μεταξύ μελών της διοίκησης του τμήματος Ανδρών του χάντμπολ των Θεσσαλονικέων και αθλητών. Ο έφορος, Γρηγόρης Πετρίδης, μίλησε στους παίκτες και τους τόνισε, μεταξύ άλλων, πως πρόθεσή του είναι να παραμείνουν όλοι τους στην ομάδα και τους υπογράμμισε, ακόμα, πως εάν έχουν δεχτεί ή δεχτούν πρόταση από άλλη ομάδα, να τού το αναφέρουν. Δήλωσε, επίσης, πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναμονή των εξελίξεων, οι οποίες θα κρίνουν, κατά πάσα πιθανότητα, και το «ανοιχτό», προς το παρόν, θέμα του προπονητή. 

No comments