Σε νέα εποχή η Κιέλτσε, μετά από την ανακοίνωση του τέλους συνεργασίας της με τον επί 18 χρόνια μέγα χορηγό της - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σε νέα εποχή η Κιέλτσε, μετά από την ανακοίνωση του τέλους συνεργασίας της με τον επί 18 χρόνια μέγα χορηγό της



Το τέλος της συνεργασίας του επί 18 χρόνια μέγα χορηγού της Κιέλτσε, «VIVE Group», ανακοίνωσε σήμερα (17/06), σε συνέντευξη Τύπου, ο Πρόεδρος της πολωνικής ομάδας, Μπέρτους Σέρβας. Παράλληλα, ο ίδιος, που είναι ιδιοκτήτης της «VIVE Group», δήλωσε πως θα παραμείνει στο κλαμπ, ως επικεφαλής.
«Ως ιδιοκτήτης της ''VIVE Group'', πρέπει να πω ότι προχωρώ με μεγάλο πόνο σε αυτή την ανακοίνωση. Σε 18 χρόνια, σε συνεργασία και με άλλους χορηγούς, ''χτίσαμε'' μία από τις πιο ισχυρές ομάδες της Ευρώπης. Ωστόσο, εξαιτίας της κρίσης του κορονοϊού και των αρνητικών αποτελεσμάτων της στην εταιρεία, είχα να επιλέξω μεταξύ της αγάπης για το κλαμπ και της ευθύνης μου απέναντι σε 2.000 υπαλλήλους, αλλά και τις οικογένειές τους», τόνισε ο Σέρβας, ο οποίος, επιπλέον, ευχαρίστησε όλους όσοι έχουν συμβάλλει στην πορεία της Κιέλτσε.
Ανέφερε, ακόμη: «Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, ώστε να προσαρμόσουμε το μπάτζετ της ομάδας στα δεδομένα της νέας πραγματικότητας. Διαπραγματευόμαστε με υποψήφιους χορηγούς.
Μας λείπουν 2.5 εκατομμύρια ζλότι (560.000 ευρώ) ενόψει της νέας σεζόν. Παλεύουμε να διατηρήσουμε μια καλή ομάδα, έχοντας υψηλούς στόχους».
Πλέον, η Κιέλτσε ονομάζεται, επισήμως, PGE Kielce και όχι PGE VIVE Kielce.

No comments