Στη Θεσσαλονίκη, το τριήμερο 17-19 Ιουλίου, το 21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το 7ο Κύπελλο Ελλάδος Beach Handball - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη Θεσσαλονίκη, το τριήμερο 17-19 Ιουλίου, το 21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το 7ο Κύπελλο Ελλάδος Beach HandballTo τριήμερο 17-19 Ιουλίου θα διεξαχθεί το 21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το 7ο Κύπελλο Ελλάδος Beach Handball, στις εγκαταστάσεις του «Avant Garde Sports Club» στην Καρδία Θεσσαλονίκης. Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της ΟΧΕ:

"Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και η Επιτροπή Beach Handball ανακοινώνουν την διεξαγωγή του 21ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος και του 7ου Κυπέλλου Ελλάδος, στις εγκαταστάσεις του «Avant Garde Sports Club» στην Καρδία Θεσσαλονίκης.
Οι πρωταθλητές και οι Κυπελλούχοι Ελλάδος σε Άνδρες και Γυναίκες θα αναδειχθούν το τριήμερο 17-19 Ιουλίου 2020.
Αυτή η διοργάνωση θα είναι η μοναδική αυτό το καλοκαίρι που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας σε μία πιστοποιημένη, δοκιμασμένη και αδειοδοτημένη εγκατάσταση διεθνών προδιαγραφών που αποτελεί και Εθνικό προπονητήριο Beach Handball, ενώ θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας που απεστάλησαν και εγκρίθηκαν από την ΓΓΑ.
Με την αποστολή των προκηρύξεων στα σωματεία θα ξεκινήσουν και οι δηλώσεις συμμετοχής, ενώ ακολούθως θα καταρτιστεί και το πρόγραμμα των αγώνων.
Η ΟΧΕ θέλει να ευχαριστεί τους ανθρώπους του «Avant Garde Sports Club» για την στήριξη τους στο άθλημα και την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.


Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής Beach Handball Κώστας Σταματιάδης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας: «Αξιολογήσαμε τα δεδομένα που είχαμε και αποφασίσαμε ότι οι συνθήκες για την διεξαγωγή αγώνων Beach Handball έχουν ωριμάσει. Σίγουρα βοηθάει το γεγονός ότι το άθλημα παίζεται σε ανοιχτό χώρο και επίσης ότι όλα τα σωματεία με τα οποία ήρθαμε σε επικοινωνία έχουν πραγματικά μεγάλη διάθεση να αγωνιστούν. Θα ακολουθήσουμε πιστά όλα τα πρωτόκολλα που καταθέσαμε στην ΓΓΑ, ώστε να έχουμε μία άψογη και ασφαλή διοργάνωση. Επίσης στην απόφαση μας έπαιξε ρόλο η πρόθεση της Διεθνούς Ομοσπονδίας να διοργανώσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Νοέμβριο, κάτι που αυτομάτως μας υποχρεώνει να προετοιμάσουμε κατάλληλα για το event, την κάτοχο του τίτλου, την Εθνική μας ομάδα Γυναικών. Νομίζω εκτός των άλλων είναι και μια καλή ευκαιρία για τους αθλητές να ξαναμπούν σιγά σιγά σε ρυθμούς μετά από μακρά αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους, λόγω της πανδημίας. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ακριβώς επειδή αυτό το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερο δεν θα ενταχθούν άλλα τουρνουά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα διεξαχθούν άλλα ιδιωτικά τουρνουά, ενώ έχουμε πληροφορηθεί ότι θα υπάρξουν και τουρνουά στο πλαίσιο του ΕΒΤ»."

No comments