Οι Παμπαίδες του Δούκα παίρνουν το βραβείο... ευρηματικότητας (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι Παμπαίδες του Δούκα παίρνουν το βραβείο... ευρηματικότητας (vid)



Οι Παμπαίδες Β' του Δούκα συνεχίζουν με αμείωτη ένταση να προπονούνται... διαδικτυακά, πάντα σε συνεργασία με τους προπονητές τους, ωστόσο αποδεικνύουν ότι είναι πολυτάλαντοι.  Στον ελεύθερό τους χρόνο, βρίσκουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες τους και εκτός γηπέδου, μέσω της εφαρμογής Tik Tok.

Δείτε τα βίντεο που ετοίμασαν :


Η ανάρτηση της ομάδας:

"Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε τους τελευταίους δύο μήνες έχουν αναγκάσει τους αθλητές του ΑΣΕΔ να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να επενδύουν δημιουργικά τον χρόνο τους. Το διαδικτυακό μάθημα και οι προπονήσεις αποτελούν προτεραιότητα και για τους παμπαίδες Β’ του τμήματος χάντμπολ του Συλλόγου μας, με τα παιδιά να επικοινωνούν μεταξύ τους καθημερινά και να έχουν αποκτήσει ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Άλλωστε, ο αθλητισμός δημιουργεί αληθινές φιλίες και φιλίες ζωής και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και μέσα από τις σχέσεις που έχουν αναπτύξει τα παιδιά των ακαδημιών του Δούκα.

Οι Παμπαίδες Β’ του ΑΣΕΔ έρχονται σε επαφή διαδικτυακά όχι μόνο για προπονήσεις αλλά και για online παιχνίδια καθώς επίσης και για να μάθει ο ένας τα καθημερινά νέα του άλλου. Τα social media αποτελούν και αυτά μια καλή συντροφιά για τους μικρούς αθλητές ενώ το τελευταίο διάστημα συναντιούνται και μέσω του ΤΙΚ ΤΟΚ όπου εκεί το χιούμορ τους περισσεύει. Στις ημέρες της καραντίνας λοιπόν, δημιούργησαν τα δικά τους αστεία βιντεάκια και μάλιστα μερικά από αυτά έγιναν και δημοφιλή. Τους απολαμβάνουμε μέσα στο γήπεδο… ας τους απολαύσουμε και στο ΤΙΚ ΤΟΚ.

Έχουν αποδείξει ότι η ευρηματικότητα κυλάει μέσα τους ενώ η ενέργεια τους και η θετική τους σκέψη τους βοηθά να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή και να επιστρέψουν στα γήπεδα και στις προπονήσεις ακόμα πιο Δυνατοί".

Πηγή: ased.gr

No comments