Ο Άρης Νίκαιας αναμένει τις αποφάσεις της ΟΧΕ, για να προχωρήσει με προπονητή και ρόστερ - Μείζον ζήτημα το γηπεδικό - Ανανέωση συνεργασίας με την Olympic Diagnostic - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Άρης Νίκαιας αναμένει τις αποφάσεις της ΟΧΕ, για να προχωρήσει με προπονητή και ρόστερ - Μείζον ζήτημα το γηπεδικό - Ανανέωση συνεργασίας με την Olympic Diagnostic



Τις αποφάσεις της ΟΧΕ σχετικά με το νέο Πρωτάθλημα της Handball Premier αναμένει ο Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic, ώστε οι υπεύθυνοι της ομάδας να προχωρήσουν σε συμφωνίες αναφορικά με το θέμα του προπονητή, που παραμένει «ανοικτό», καθώς και με το ρόστερ.
Ο Γιώργος Καρασαββίδης (φωτ.) και το δίδυμο Τούτση-Γρηγοράκη, συνεχίζουν να είναι οι βασικοί υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία, όπως άλλωστε είχε ενημερώσει το greekhandball.com στις 22/05 (μεταβείτε πατώντας εδώ). Παρ' όλα αυτά, η απόφαση των επικεφαλής του Άρη εξαρτάται από τα οικονομικά δεδομένα και γι' αυτόν τον λόγο, θα παρθεί μετά από την οριστικοποίηση, από την πλευρά της Ομοσπονδίας, του πλάνου ενόψει της νέας σεζόν.
Μείζον ζήτημα για την ομάδα της Νίκαιας αποτελεί και το γηπεδικό («Πλάτων»), για το οποίο οι εργασίες μερικής ανακατασκευής θα ξεκινούσαν, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, σήμερα (29/05), ωστόσο η έναρξή τους θα παραταθεί, πιθανότατα, κατά δέκα ημέρες.
Επιπλέον, η συνεργασία με την Olympic Diagnostic ανανεώθηκε και έτσι το διαγνωστικό κέντρο θα είναι μέγας χορηγός της ομάδας και κατά την διάρκεια της επόμενης περιόδου. 

No comments