O τίτλος που αφιερώθηκε στη μνήμη του Ανδρέα Παπασταμάτη και η φιλόδοξη ΑΕΚ του EHF Cup - greekhandball.com

Τελευταία νέα

O τίτλος που αφιερώθηκε στη μνήμη του Ανδρέα Παπασταμάτη και η φιλόδοξη ΑΕΚ του EHF Cup


Από την τρισέλιδη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ και Διοικητικός Ηγέτης του τμήματος χάντμπολ της Ενωσης, Σταμάτης Παπασταμάτης ( ο οποίος μίλησε στην ΩΡΑ ), ξεχωρίσαμε τα  εξής σημεία ( Σ.Σ. επειδή έχουμε βιώσει στις εφημερίδες το συναίσθημα να αναπαράγει άλλος ΟΛΗ την δουλειά σου, δεοντολογικά, δεν θα το πράξουμε ), από τα οποία προτάσσουμε την συγκινητική αναφορά στον αποβιώσαντα πατέρα της οικογένειας, Ανδρέα Παπασταμάτη  :
'' Η απώλεια του αγαπημένου μου πατέρα, πέρσι τον Σεπτέμβριο, ήταν μεγάλο πλήγμα για μένα. Είχα μία πολύ  ζεστή και στενή σχέση με τον πατέρα μου, ήταν ο καλύτερος μου φίλος, ο άνθρωπος που σμίλευσε τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα μου. Μοναδικός άνθρωπος, εξαιρετικός πατέρας, θα ζεί για πάντα μέσα μου. Η συμπαράσταση της οικογένειας της ΑΕΚ, όταν συνέβη το μοιραίο, ήταν πραγματικό βάλσαμο στη ψυχή μου, καθώς, απέδειξε εμφατικά τον χαρακτήρα της, με αστείρευτα αποθέματα αγάπης, αλληλεγγύης και σεβασμού.Κατά την επίσκεψη στο νοσοκομείο, όλη η ομάδα υποσχέθηκε στον πατέρα μου ότι θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα για να του το αφιερώσουν. Πραγματικά μεγάλες στιγμές, που θα μείνουν μέσα μου βαθιά χαραγμένες''. 
'' Ποιότητα προπονητικού τιμ και παικτών, κλίμα στα αποδυτήρια, διοικητική και οργανωτική λειτουργίας της ομάδας σε επαγγελματικά πρότυπα, έφεραν την επιτυχία ''.
'' Την επόμενη χρονιά, η ομάδα μας θα είναι ακόμα ισχυρότερη και ποιοτικότερη και συμφωνώ με την άποψη του Δημήτρη Δημητρούλια ότι θα απολαύσουμε υψηλότερου επιπέδου χάντμπολ ''.
'' Σταθερή θέση μας ήταν να κριθούν οι τίτλοι στους αγωνιστικούς χώρους, αντίθετα ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος  που διατύπωσε πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους θέσεις, στοχεύοντας κατά κύριο λόγο στη διενέργεια ενός μόνο παιχνιδιού-ζαριά, αφού κατά βάση γνώριζε ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, συνεπώς στις τρείς νίκες, θα κέρδιζε σίγουρα η ανώτερη ομάδα ''.
'' Η ομάδα που θέλουμε να παρουσιάσουμε την καινούρια χρονιά σε συνδυασμό με την πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου, πιστεύω ακράδαντα ότι θα μαγνητίσει και θα προσελκύσει ακόμη περισσότερο ΑΕΚτζήδικο και όχι μόνο, φίλαθλο κοινό . Πρώτος στόχος μας το νταμπλ, που θα πανηγυρίσουμε αγκαλιά με τον κόσμο μας. Στην Ευρώπη, θα συμμετάσχουμε στο EHF Cup, με στόχο  μία πρωταγωνιστική πορεία ''. 
'' Η ΑΕΚ είναι ο μεγάλος μου έρωτας. Εχω φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ, καθώς υπήρξα αθλητής της στην ανδρική ομάδα βόλεϊ. Ολη η οικογένεια μου είναι ΑΕΚ ''.  

No comments