Καράμπατιτς: "Τρομακτικές οι αλλαγές της EHF, είμαι εξοργισμένος..." - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καράμπατιτς: "Τρομακτικές οι αλλαγές της EHF, είμαι εξοργισμένος..."


Δηλώσεις στη γαλλική ιστοσελίδα ouest-france παραχώρησε ο παίκτης της Παρί Σαν Ζερμέν, Νικολά Καράμπατιτς εκφράζοντας την οργή του για τις αποφάσεις της EHF, που αφορούν το προγραμματισμό του Final Four του Champions League στις 28 και 29 Δεκεμβρίου. Ο Γάλλος ίντερ, τόνισε ότι οι παίκτες θα κληθούν να δώσουν ένα μεγάλο αριθμό αγώνων σε μικρό χρονικό διάστημα και ως εκ τούτου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πολλοί εξ αυτών να αποσυρθούν από την ενεργό δράση. Αναλυτικά ανέφερε:

"Η EHF θέλει να διοργανώσει το Final Four του Champions League τον Δεκέμβριο, αλλά αυτό δεν έχει νόημα. Δεν τολμώ πλέον να κοιτάξω το ημερολόγιο,γιατί όλες αυτές οι αλλαγές είναι τρομακτικές, οι παίκτες βρίσκονται στη μέση και δεν έχουμε κανέναν λόγο στις αποφάσεις.  Είναι κάτι που με εξοργίζει γιατί εμείς είμαστε αυτοί που παίζουμε.

Κατανοώ ότι η Ομοσπονδία πρέπει να διαχειριστεί τις οικονομικές απώλειες που θα προκύψουν, αλλά οι παίκτες πληρώνουν τις συνέπειες, ειδικά οι διεθνείς. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να μην μετέχουμε σε μελλοντικά τουρνουά ακόμα και να αποσυρθούμε πρόωρα".

Παράλληλα ο Καράμπατιτς αναφέρθηκε στην κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος από την ομάδα του, αν και όπως  επιθυμούσε να το γιορτάσει με διαφορετικό τρόπο (σ.σ. η διοργάνωση διακόπηκε οριστικά λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού):

"Θα προτιμούσα να είμαι πρωταθλητής στο γήπεδο και να γιορτάσω μαζί με τους συμπαίκτες μου. Είμαστε όλοι χαρούμενοι για τον τίτλο, αν και υπάρχει ένα περίεργο και πικρό συναίσθημα, μερικές φορές σχεδόν μια αίσθηση ενοχής. Αξίζαμε τον τίτλο και είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά είναι περίεργο."


No comments