EHF: Τέσσερις ομάδες εξασφάλισαν από μία wild card, για τη συμμετοχή τους στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της νέας σεζόν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

EHF: Τέσσερις ομάδες εξασφάλισαν από μία wild card, για τη συμμετοχή τους στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της νέας σεζόν



Μετά την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αποφάσισε να ματαιώσει τις διοργανώσεις του EHF και του Challenge Cup και ως εκ τούτου τέθηκε το ζήτημα σχετικά με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της νέας σεζόν, από τη στιγμή που δεν θα υπάρχουν νικήτριες ομάδες στις δύο διοργανώσεις. Η εκτελεστική επιτροπή της EHF, αποφάσισε να δώσει τέσσερις wild card  στους συλλόγους, ανάλογα με τη βαθμολογική κατάταξη των χωρών από την οποία προέρχονται, ώστε να συμπληρωθεί ο χάρτης των ευρωπαϊκών κυπέλλων της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Συνεπώς, για τη σεζόν 2020/2021 στο European Handball League των ανδρών θα μετέχει η Φούσχε Βερολίνου (Γερμανία) και των γυναικών η Χέρνινγκ (Δανία).
Όσον αφορά το EHF Cup (παλιό Challenge Cup),  η Ομοσπονδία έδωσε τα εισιτήρια στη ρουμάνικη Μπάια Μάρε (άνδρες) και στην ισπανική Μάλαγα (γυναίκες).

Υπενθυμίζεται ότι το μόνο ευρωπαϊκό Κύπελλο που θα συνεχιστεί, σε συλλογικό επίπεδο,  είναι το Champions League, σε άνδρες και γυναίκες.

No comments