Ο αρχηγός της Εθνικής Νορβηγίας, Μπιάρτε Μίρχολ, στηρίζει τους νέους αθλητές, μέσω της χρηματοδότησης σωματείων της χώρας του - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο αρχηγός της Εθνικής Νορβηγίας, Μπιάρτε Μίρχολ, στηρίζει τους νέους αθλητές, μέσω της χρηματοδότησης σωματείων της χώρας του



Νέους αθλητές (συμπεριλαμβανομένων των παιδιών) αποφάσισε να βοηθήσει ο αρχηγός της Εθνικής χάντμπολ της Νορβηγίας, Μπιάρτε Μίρχολ, ο οποίος σε συνεργασία με τον παίκτη χόκεϊ, Ματς Ζουκαρέλο, ίδρυσε το πρόγραμμα, «Comeback», για την χρηματοδότηση αθλητικών σωματείων της Νορβηγίας, έχοντας ως στόχο την στήριξή τους, στην μετά κορονοϊού εποχή.
«Φοβούμαστε πως οι επιπτώσεις της κρίσης θα είναι μεγάλες. Υπάρχουν πολλές οικογένειες, οι οποίες, για οικονομικούς λόγους, δεν μπορούν να υποστηρίξουν την συμμετοχή των παιδιών τους στον αθλητισμό, με την ίδια ένταση, όπως πριν», τόνισε ο Μίρχολ.
Οι δύο αθλητές παρακίνησαν πολλούς συναδέλφους τους να ασχοληθούν με το εγχείρημα και να προσφέρουν και εκείνοι χρήματα από τις... τσέπες τους.
Η Νορβηγική Ομοσπονδία χάντμπολ αναφέρθηκε στο γεγονός. Επιπλέον, τόσο επιχειρηματίες, όσο και άλλα μέλη της κοινωνίας, μπορούν επίσης να συμβάλλουν οικονομικά στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

No comments