Λ. Αυγενάκης: «Παράταση ενός χρόνου ή εκλογές τώρα, στις Ομοσπονδίες» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Λ. Αυγενάκης: «Παράταση ενός χρόνου ή εκλογές τώρα, στις Ομοσπονδίες»



Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα (04/05) το απόγευμα ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ώστε να ενημερώσει για όλα τα απαραίτητα βήματα, με σκοπό να επανεκκινήσει ο αθλητισμός. Στη συνέντευξη Τύπου μετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, καθώς και μέλη της υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ. Το greekhandball.com παρουσιάζει τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων, που αφορούν (και) στο χάντμπολ.
Ο κ. Αυγενάκης τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι απαραίτητο να στηριχθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Έχουμε προχωρήσει σε πλάνο στήριξης και σε συνεργασία με τους άλλους αρμόδιους Υπουργούς, όταν θα είμαστε έτοιμοι, θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις».
Σχετικά με τις εκλογές των Ομοσπονδιών ανέφερε: «Πρέπει να γίνει παρέμβαση για τις εκλογές, για να μην υπάρχει κενό. Με διάταξη στη Βουλή πρέπει να καλυφθεί αυτό το κενό. Ή θα δοθεί παράταση ενός χρόνου ή θα γίνουν τώρα εκλογές, όπως θα γίνονταν και υπό φυσιολογικές συνθήκες (σ.σ. μετά από την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων), για νέες διοικήσεις. Η όποια απόφαση θα ληφθεί στις επόμενες εβδομάδες».

No comments